Khamis, 14 November 2013

Salam Kembali

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh,

Apa khabar sume blogger2? Ingat kat kita lagi tak? Ehehe... Sibuk yg teramattt, dan nk projek memasak pun byk tergendala sbb bhn2 yg sgt2 limited atau takde uuuwaaaaa... Boleh kurus mcm nii hihihi... Saja nk test boleh ke tak update guna selain laptop klu boleh insyaAllah akn ada cerita tp cerita masak2 kurang kita cerita pasal alam sekitar ehehe...

Ok, jadual seharian agak sibuk insyaAllah kita akn lawat blog kengkawan Tapiiiiiiii tak janji sbb teramatlahh cemburunya dgn masakan masing2 dan tahniah jugak buat blogger yg dah melangkah setapak kehadapan dgn berniaga dan mcm2 lagi kita kat sini doakan yg terbaik n tumpang gembira😍 layan gmbr kat bwh ni dulu KALAU jadik lerr pestaim update guna gadget lain😊 gmbr semua dr ipon sbb skrg da malas nk guna kamera😁gmbr2 ni semua da di share kat FB jdnya yg da tgk pejam mata ya😊


                         


                    

                            


                     

                     

 



                          

                     

                     

                            


                         


                           

10 ulasan:

zila norazila berkata...

Assalammualaikum
Cantiknya anugerah Allah kan..kesianye dgar..klu mcm tu brtmbh kurus la jwbnye kn..rindu sgt kt ika nie..moga lps nie jgn llma myepi tau..:) pestime akk tgk en suami tu ..kecik je orgnye kn.

Noor Yusoff berkata...

Salam. Teramat lah lama bertapa haha. Semuga baik baik semuanya. Cantiknya permandangan di sana...bermusim .

Cheq Sue berkata...

Tak hape lah cik ika eh... boleh gak kami2 ni cuci mata.. nk ke sana tu entah bila.. ♥

tun_telani berkata...

Salam kak ika cayangggg!!!!!!!!!!!!!!!! welcome backkk!!!!!!! jgn cuti lama2 lagii tauuu...
mantap betol pokok cili kat sana.. xnampak daun pon, penuh cili. bestnyer kalau pokok cili tun pon mcm tu jugak.

Chevy berkata...

Welcome back...

cantiknyaaa pemandangan...

..::Zue::.. berkata...

Masya Allah... cantiknya permandangan sana.. teringin nak pergi tapi tak tahu bila...

Kak Nita berkata...

Salam rinduuuu teramat sangat buat ika...
update bebanyak sikit pasni yea....

ummiaisyah berkata...

miss u so much ika...ilang jugak la rindu tgk gambo ika n anak2...hehehe..cabai jepon tu speselnya...pedas cam cabai kiter ke...epal tu bagak giler...mesti crunchyy kan!!!

ana berkata...

Assalam ika..
Subhanallah...canteknye anugerah Allah. Cili ke tu...ya Allah hebatnya ciptaanNya. Semuanya sihat2.Epalnye, kambennye dan orng2nye...selamat bersiaran kembali. Semoga ika sekeluarga sihat walafiat hendaknye.

Mai Has berkata...

putih bersihnya kambing tu.kalau kambing kt cni, comot2.tp tetap comel.hehe