Selasa, 6 Julai 2010

Bercuti blogging

Salam pagi selasa yg ujan kat bangkok :-),

Mintak maaf byk2 tetiba senyap tuan umah ni, mekaseh yg dtg singgah n bg komen kat tepi tu, kita sihat, gigi pun sihat :D alhamdulillah tak de apa2 yg berlaku, cuma nak ambik cuti dr berbloging jer sebulan insyaAllah kalau leh cepat kembali berblog insyaAllah akn update seperti biasa, tp rasanyer lepas ni makin sibuk antaranyer umah ni dah nak abis kontrak, ada lg 2 bulan lebih, akhir bulan 7 ni kena bg keputusan pd landlord sama ada nak sambung balik atau tak tp kita org cadang nak berpindah jdnyer sblm akhir bulan 7 dah nak kena carik bilik kosong tp masih d condo yg sama, skrg ni ada empty room tp masih tak sesuwai kat mata kita org bukan cerewet yg ada 2 bilik jer pastu dia punyer view tak nmpk swimming pool kita ni takut sikit kalau sunyi2, kalau nmpk swimmping pool kat bwh ni tak sunyi sgt sbb bising pastu leh nmpk org2 main2 kat bwh ni mcm bilik skrg ni lah.. alahaiiii..... abis citer pasal biliklah kang org boring, dan satu 2 hal lagi aktiviti sekolah dah mula sibuk jdnyer komitmen nak mengupdate blog terhad takut tak sempat nak buat balas kunjung sbb umah sendirik pun kita tak sempat nak tgk, tp pada sapa2 yg singgah sini amatlah terharu mana2 yg nak carik resepi, carik jer ya.. jgn risau juga tak de merajuk atau berkecil hati dgn sesiapa pun tau :-)

Oleh itu kita akn bercuti berblogging dlm masa terdekat secara rasminyer insyaAllah... Sbnrnyer byk lagi benda yg nak dbuat n fikir ni, bg kita masa dulu nak berehat BUKAN berhenti cuma nak cuti jerr bukan cuti jalan2 cuti menaip :D.. Ada org yg rindu kat kita ke? alaaaaa...sapalah yg nak rindu dgn tuan umah yg gonjeng2 ni kan :D Apa pun akn merindui semua org :-) sbnrnyer RINDUUUUUUUU sgt nak blogwalking sume tapi sob sob.... panjang umur sihat tubuh badan kita jumpa lagi insyaAllah.. sekali lagi terima kasihhhh :-) Happy blogging sume!!! ;-)

20 ulasan:

Yatie berkata...

Salam Ika,
Akak pun sebenarnya busy skrng...persiapan nak balik Msia....mana nak packing barang2 lagi....bila bngn tido jer rasa pening...mana nak settle kan dulu... InsyaAllah pertengahan bln 8 akak dah balik Msia terus...suami akak pun dah abes study kat sini...alhamdulillah semuanya di permudahkan.
Akak akak merindui Ika...semoga terus tinjau2 juga blog ya....Ika mmng bnyk menceriakan akak...thanks...

indahhouse berkata...

Salam Ika,
Muah! Baru malam tadi teringat2 ika. Maklumlah, biasa pagi2 nampak jer ika yang rajin ni... Saya numpang2 semangat rajin jer. hihi. Memang rasa slow jer semangat masak bila ika tak on pagi2.

Moga dipermudahkan segala urusan ya, Ika. Moga dapat rumah yang view cantik punya utuk ika. Sebulan? lamanya...! Salam windu juga... sob.. sob..

hana berkata...

yuhuuuuuu... sepi duniaku tanpa dirimu! cewwahhhhh! hihihi... take care taw selama sbulan tuh! jangan ade yg sakit2... dah abih berenang lom ngan ikan kesayangan? ker dah goreng??! kekekeke... tataa titi tutuuuu!

izahdaut berkata...

salam ika..
ye la utama kan yang utama.banyak tu nak uruskan kalau pindah ni, even pindah block je..memang la rindu kat ika, kejap je ika tak update rasa ada something je kurang kat blog...ok la, selamat berpindah dan semoga semua urusan dipermudahkan..amiiiinnn

nOOrsha berkata...

salam...
laa ika nak cuti blogging ke? erm...banyak komitmen ea... ok² cuti diluluskan...hehehe... ingatkan tadi nak cuti² sebab tengah 'pening², loya²,muntah²' nak dpt org baru..kikikiki..... k take care alwayz k, smuge dipermudahkan segala urusan, amin yarabbal alaminnn..... :)

indahhouse berkata...

Salam ika,
Er... tadi kan, saya dah post kat sini. huhu. Camana hilang? sob sob... dah tak sayang saya ya, ika?
Arini laptop saya ni mengong. Asyik hang jer. Network pun sllau trkeluar.

Sebulan cuti? Lama tuh! Moga segala urusan dipermudahkan Allah ya ika... jangan risau pasal blogging. Settle dlu hal2 penting. Sykur ika n family tak apa2. Dr malam tadi teringat2 ika. maklumlah kat bangkok... huhu. Doa saya, moga gembira slalu :D

Ayu berkata...

Salam Ika,
semuga, dipermudahkan..urusan yang nak diuruskan..
blogging world pun semenjak 2 menjak ni, tak berapa happening, lagi2 Ika tak keudara tau..
Going to miss you dear. Take care and comeback soon ok.

emilia berkata...

salam k.ika.k.ika pulak bercuti yer.moga ursan semua dipermudahkan..ade mse tu jenguk2la yer umah tu..tk cre

maz berkata...

ikaaaa..duk wakpe tu..jgn trmenung lama2 sngat ye..kan lapar plak abang ninja tu..hehe..ok ika..take ur time..smga diprmudahkan sgalanya buat ika sklrga..apa2 pun kmaz cayang ika...muahhh..krim salam kat anak2 ye..

LENDANUAR berkata...

will miss u...take care

Jun berkata...

hmmmm...akak pon tgh decide nk stop blogging...masih dlm dilema ni..hehe..nway, muga ika sihat2 selalu....mwah3

Lovely Kitchen berkata...

ala ikaaaaaaa.....sunyinya hariku tanpa dirimu...sob sob sob.....tapi xpe setelkan yang penting dulu..blog ni hobi je kan nak mmbizikan diri...he he..apap2 pun semoga dipermudahkan segalanya! amin..

Jiya berkata...

semoga dipermudahkan yer ika... kelebulur la aku tak makan masakan ika ni. ahehehehehe

Ummi berkata...

Salam Ika..
Adoiiihaaa rindu dgn Ika..akak baru balik jalan2 ni..tengok2 Ika nak cuti sebulan lak..lamanyaaa..Akak pun next year kena slow down or cuti terus gak laaa...byk hal lain nk dikejar..byk kelas nak kena attend...kelas ilmu sikit2 laaa..heheee, harap Ika happy2 selalu yaa...

HomeKreation berkata...

Salam Ika.... alaaaa sedey nya... takda owang nk ketuk2 pintu along tiap hari pas ni. Sebenar nya Along pun pk nak cuti blogging jap sbb byk benda yg perlu di uruskan tapi kuatkan hati je teruskan. Bila baca cite Ika ni lemah lak semangat nak teruskan.... anyway, harap semua nya berjalan lancar & Ika kembali menceriakan alam blogging kita ni... mmmuah2 ...love ya... take care!

openid berkata...

Salam Ika,
Rinduunye kat Ika! Kite baru balik cuti blogging Ika lak nak cuti.. hehe... apa2 pun semoga semuanya dipermudahkan buat Ika dan family. Take care tau! mmuahh!
Ijan

MamaFaMi berkata...

Salaam Ika...
Selamat berkemas, selamat berpindah. Semoga semua urusan Ika akan dipermudahkan... amin. Take care ya...

HALAMANKU berkata...

Salam Ika semoga urusan dipermudahkan.. semoga cepat berblogging.. rindu menu kamu ha ha ha ha kamu juga.. t.c

ibh berkata...

Salam ika
Looo..akak baru nak kawan..Dah cuti blogging plak...ekekekkee
Tak per la..selamat bercuti lah yer..

♥LOVE2COOK♥ berkata...

Ikaaaaaaaaaa...missed U lor babe! heheheh..;)

Missed ur food! Yumm yummm! :D