Jumaat, 2 September 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2011

_DSC0025
Terimalah gmbr yg tak seberapa ni wakil dr kita :D Kakak tgh takde mood, si abg ngan adik asyik main2 ajerr huh! feninggg..

Salam buat semua,

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI dr kita sekeluarga buat semua pengunjung ARAH tak kira di mana anda berada, andai ada tersilap kata terkasar bahasa dlm entri2 yg sebelumnyer, kita menyusun 10 jari memohon ampun dan maaf, minta dihalalkan juga sume resepi2 yg kita dah cuba kat mana2 blog atau website2, Maaf Zahir dan Batin semoga berjumpa di syawal yg akn dtg insyaAllah.

Minta maaf sbb lama menyepi tanpa berita atas sebab2 kesihatan yg tak berapa nak baik, 2 minggu sebelum menyambut kedatangan syawal kena batuk2, alhamdulillah batuk2 dah baik tapi sejak2 ni kurang sihat sikit, insyaAllah. kita akn kembali menghupdet bila dah sihat kembali, dan minta maaf juga mana yg bg kad raya tak dpt nak letak kat sini disebabkan jarang beronline skrg ni, utk mesej2 yg ada kat FB terima kasih atas keprihatinan sume, Blogwalking pun tak sempat nak di buat, sedihnyerrrrr mcm nak kena ambik masa sikit utk kembali berblogging sbb mmg kesihatan kita sgt2 kurang baik sejak2 ni, diharapkan semua dapat menyambut syawal dgn penuh bermakna bersama org2 tersayang dan sekeliling insyaAllah, nak menaip pun dah rasa tak tahu apa nak di ckp lagi :D apa pun SELAMAT MENYAMBUT SYAWAL BUAT SEMUAA!

32 ulasan:

makcikmanggis berkata...

semoga cepat baik anakanda ku yg dikasihi..selamat hari raya:)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

Get well soon Ika
Jgn sedey2 taw
Hug n kisses
Salam syawal (。-_-。)

izahdaut berkata...

lorr patut la senyap jer.. rupanya tak sihat. rehat rehatkan minda ye. selamat hari raya maaf zahir dan batin tergurau2 tu ye..

lemongrass berkata...

Selamat Hari Raya Ika. Comelnya anak2 jawa+jepun berbaju melayu n berbaju kurung :-).

Hanis MY berkata...

kawaiii...odaijini ika... selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin...

Kamalia berkata...

Selamat hari raya ika n maaf zahir batin..get well soon dear..take care ok;)
p/s:bila nk tunjk gambo pakai kebaya tu?haha..;))

Nur-nba berkata...

Salam Aidilfitri Ika.. Jaga kesihatan ye.. jangan lupa makan ubat. Comel anak2 Ika..

Amie berkata...

Salam aidilfitri Ika, comel anak2 berbaju purple tu... get well soon sayanggg....

ICook4Fun berkata...

Selamat Hari Raya Aidil Fitri to you and your family. Hope you get well soon. Take care.

quinnie berkata...

duk baca gak kat fb kak nor kata ika tak sihat....harap2 cepat elok batuknya tu ye...

kita nak ucapkan selamat hari raya jugak buat ika sekeluarga...mohon maaf andai ada terkasar bahasa sepanjang perkenalan kita ye ika...harapnya persahabatan perkekalan...:)

Diana @ Melley Mey berkata...

Assalamualaikum ika akak cayang...
selamat hari raya Maaf zahir n batin ...
ika kurang sihat rupanya yer... akak doakan moga ika cayang cepat sembuh n sihat2 hendaknya... Amin.. take care tau cayang

sabar kagawa japan berkata...

selamat hari raya kak ika...odaijini.....

K.Nor berkata...

miss u jah.. semoga segera sembuh ya..

sonata anak kancil berkata...

selamat hari raya - maaf zahir batin

Rima berkata...

Ija
Get well soon ok and selamat hari raya to u and ur family.. maaf zahir batin..

Ucu Faridah berkata...

Ucu & keluarga mengucapkan

Selamat Hari Raya

Maaf Zahir Batin

Izinkan ucu gantung Kad Raya disini:

http://ucubakery.blogspot.com/2011/08/koleksi-kad-raya-2011.html

hana berkata...

selamet dhino bodho jahhh..... njaluk ngapuro seng akeh2! jogo kesihatan ne anak branak yoooooo.... kangen jugak karo kuwe! huhuuu.......

HALAMANKU berkata...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir n batin wat sahabatku Ika yang jauh dimata.. maaf atas segala kesilapan n ketelanjuran sepanjang kita bersahabat.. semoga hubugan silaturrahim ini berkekalan hingga ke akhir hayat...
wah seronoknyer tgk anak2 Ika dah besar2 yer.. bilalah erma nak ader..

Juwita Jamaludin berkata...

Salam ika.. Baru perasan ika ada update.. Akak pun x tertgk blog lagi hanya update resepi je hari tu.. Bw lum buat gak lagi umah kwn.. Odaijini ye.. Rindu ngan ika

Lovely Kitchen berkata...

Selamat hari raya ika..maaf zahir batin dari k.e-na...baru nak berjalan raya umah kwn2 maya...petutlah lama senyap....moga cepat sembuh...take care tau....muahhhasss miss u!

Ayu berkata...

Salam Aidilfitri buat Ika & family..Maaf zahir batin sekira ada tersalah bicara & gurau senda disepnajang perkenaln kita ya..
Harap ika berbahagia & ceria dihari raya ini.. sorry akak lambat tiba..sibuk sangat ni..semuga Ika cepat sembuh ya..

fuzidss berkata...

macam anak orang jepun dah ...Anyway selamat Hari Raya dik...moga senantiasa dalam rahmat Allah

Deliah's Deli berkata...

selamat hari raya..maaf zahir batin. :) cantiknya baju kakak,berkenan kat warna tu!

ijan berkata...

Selamat hari raya Ika dan keluarga.... kite mohon maaf andai ada salah silap... have fun, raya kan sebulan :)

ninazsyafinaz berkata...

Selamat Hari Raya Ika..:)

HomeKreation berkata...

Ika cayang.... cian nya dia tak sihat ya. Along doakan Ika cepat2 sembuh & kembali ceria mcm selalu. Comel2 nya anak2 ninja tu... tentu sonok beraya.

MaDiHaA a.k.a Ratna berkata...

salam dik ika.....
apa kabar dik? lama tak dgr berita ni... sihat tak?

semoga sihat2 aje yer... bila nak update? hehe..

Nur-nba berkata...

Salam.. Apa khabar Ika? Lamanya tak dengar khabar dari Ika & keluarga. Kak Nur harap Ika sihat walafiat hendaknya. Ada masa free, updatelah ye..

Kami merindui khabar berita darimu... :) Take care..

MaDiHaA a.k.a Ratna berkata...

salam ika..

masih sunyi lagi..
akak rindu banget sama kamu dikk..
akak doakan kamu sekeluarga di sana selamat dalam peliharaanNYA ketika ini dalam menempuh keadaan banjir yang agak teruk ketika ni.. semoga semuanya selamat ye.. jaga diri & anak2 elok2 ye.. semoga dijauhkan dr perkara yg tak diingini... AMIN..

indahhouse berkata...

Salam ika,
Moga dilindungi Allah selalu. bagaimana ika di sana? saya tak pandai main FB. ntah macam mana nak search. internet kat sana ada masalah? yalah, banjir besar di sana. Moga Ika sekeluarga, juga semua warga Thailand diberi kemudahan dlm urusan harian

sury berkata...

salam ika..dh bersawang blog cik ni..bila nk mengemas nyer..jgn lupa singgah2 gak blog akak yer..salam bersiaran kembali..ku dengar jeritan batin mu..huhu

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

SALAM IKA.aPA KABAR?LAMANYA IKA MENYEPI,SEMOGA SIHAT SELALU BERSAMA KLUARGA TRSYG YA.