Selasa, 27 Januari 2009

Buzy??? :P


















Ginilah jdnyer kalau dah ada rumah sendiri mesti RAJIN R A J I N sgtttttt nak kemas2 nak vacuum2, tak sempat lah terlebih sempat lah mcm2!! :P yg pasti, hari sabtu tu g belanja barang2 dapur pas tu balik buat mkn malam, lauk mcm biasalah kalau ada sang kumbang tak de yg pedasnyer :D pas tu sampai pagi jugaklah layan tgk DVD baru beli... Hari ahadnyer g Emporium sajer nak kasi nipis sikit beg duit wahahaha pdhal bukan tebal ngan duit tp tebal ngan kad2!! ntah mcm2 jenis kad dr ke cucu sampai ke moyang ekekeke...... ada sebab jugak g kat emporium tu sbb sblhnyer ada park mmg cdgnnyer nak ambik gmbr ngan kamera tua tuuu tp ntah mcm mana elok ajerr lepas ambik gmbr dia marajuk terus tak leh nak ambik gmbr ehehe....mcm tau2 ajerrr nak ada GENG BARU ehehe :P tp dpt berita tak menggembirakan sbb terpaksa kansel utk balik ke jepun sbb ekonomi problem... :-( so sad lahhh last year pun tak dpt balik tahun ni pun lagiiiilah tak dpt nak balik..uuwaaaaaaaaa....sedih sgttt.... tp ada hikmah sbb dapat kamera baruuuuu ^_________^ senyum lebor sikit tak dpt beli yg didamkan dapat beli yg lebih kurang pun oklahh kan drpd tak dpt langsung!! ehehe..... kebetulan kamera tua tu buat hal dan hari khamis ni ada rombongan youchien ke safari world kesianlah ank dara tak de gmbr yg nak dposingkan ngan rimau2 tu nanti :D kan...? kita decide beli yg berpatutan dan cukup budget ajerrr memula nak sambar EOS 450D ntah mcm mana sume kedai stok tak de eheh teruk kan? pas tu pkir punyer pkir ambik NIKON D60.. tenkiu laling, zutto aishiteru desuyo!!! pas ni kena rajin ambik gambar yg sewaktu dgnnyer :P...

Tiada ulasan: