Khamis, 22 Januari 2009

Thursday Market

Assalamualaikum w.b.t,

Khamis??? Thursday??? Moku yobi??? dekat2 ngan condo ni kan mcm biasalah bila tiba hari khamis akn adanyer market atau ichiba atau pasar aka pasar lambak :P, nak kata murah tu jauh sekali yg pasti market ni mmg jd tumpuan alien2 yg tggl kat sini termasuk yg tukang tulis ni lerrr tp tak seramai alien2 dr jepun mmg penuh org dia ajerr :D, rasa seronok sbb mcm2 ada, yg paling best sayur, baju2 (kira murah gak lah tp bukan ori arr) nak yg ori ada gak tp lebih baik beli kat shopping complex kalau nak yg ori kebersihan dan kualitinyer terjaga.. yg best buah lah, mcm2 buah ada kalau bawak kamera tua tu td boleh lah tunjuk mcm mana rupa market tu.. dlm dok pilih2 sayur mata terpandang btg2 kecik dah dpotong sebelum ni jumpa gak tp mcm tak kompiden nak beli takut masuk sepital tp hari ni dah mcm ngidam gaya org peknen ambik lah sebungkus bykk kauuu!! murah laks tuuu cuma sehinggit bila dah dtukar RM... apakah itu?????? BATANG KELADIIIII muahahahaha... teruk kan? balik apa lagi, kol mak nak make sure betul tak itu btg keladi ehehe...nekad ajer lahhh kang kalau terjadi apa2 kat diri ni salahkan batang keladi bukan salah tukang masak hahaha..... ptg td masaklah si batang keladi ni, mcm biasalah kalau btg keladi ni nak sedap masak asam rebus... boleh ngencesss kalau tak dpt mkn eheh!! sori arr pic tak dan nak ambik tp mmg betulll btg keladi lahhh cuma yg peliknyer kan ada mcm rangup2 ada yg lembik terus, yg pasti mission dah selesai!! :D perkembangan terkini, berat dah turun 1kg!! yahoooooooo......nak merampingkan segala perut2 dan peha2 yg dah terlebih kembang.. :P

Tiada ulasan: