Isnin, 21 Disember 2009

Fuyuu Gaki


FUYUU GAKI
Nama Omputis tak tahu :P hihihi

Salam dptg isnin yg berangin skrg niii :D,

Haaa....penulis bukan kurang keja tp terlebih kerja hihihi.... buah ni nama mat salleh persimmon ke??? TOLONG AJAR kalau silap huhuhu.... kalau jepunyer KAKI tp bukan KAKI yg dbuat goreng2 itewww ini kaki sejenis buah2 tp nama kat label tu lain pulak ntahlah! asal bentuk sama rasa lain sikit penah makan jenis kaki yg kaler dia oren2 sikit tu tapi tak kena dgn tekak ku yg cerewet neh ehehe.... pastu penjual kat supa tu bg test yg kaler merah niii SEDAP!!!!! TAPI ku semangat tgk rega dia BUKAN kita yg nak makan buah ni sgt ada ORG MENGIDAM kat umah ni ekekeke...... dah lah rega segitu pandai betul dia org ni buat promotion pulak kalau beli 3 biji dapat free sebijik!! :o huh! cekik darah tull! yer lah buah import mmg lerr mahal.. semalam ni makanlah sebijik kiranyer kita mkn yg free lah nii uweekkks! tak sedap pulak! hihihi... pelik tulll! ke tgn yg ambik ni tak reti nak pilih?? huhuhu... moralnyer TAK YAH BELI! tp ada lg 3 biji tuk org yg mengidam tu :D.. bebel2 dptg isnin :P esok sibuk sbb nak prepare tuk mkn2 malamnyer byk nak kena buat ni huhuhu... mlm ni nak kena perap sume2 ayam2 tuuu kasi kaw3 sikit dia punyer rasa :D..


Tengok tu reganyer phheewwww!! kesat pelun ucu :D bukan rm 100 ya rm10 jerr :D

2 ulasan:

blogresipi.com berkata...

Cedappnye pisang kaki. i pon ngidam gak ni.hehe..tp mahalnye ika. RM10 seketul ke?

Am-flora berkata...

Dek ika hooi! akak mmg suker buah ni tau, pantang nmpk mesti beli punya. kat sini tgh bnyk2 buah ni, agak murahlah juga sebiji 0.89~0.99sen jer! kalau tak ampunnn.., mahal giler! puas tul makan kali ni, asyik beli aje. selagi ada stok kat supermrkt selagi tu melantak habis.