Rabu, 18 Mac 2009

humm.... tag lagi ehehe....

Salam dmalam khamis ;-),


Jam kat pc nih dah kul 00.24am ehehe.... malam2 buta baru leh dok kat depan pc sbbnyerrr??? satu hari perut meragam asyik dok ulang alik g toilet ajerrr sampai naik panas punggung!! :D ni pun baru ajerr siap menggosok mcm dah tak de kerja nih tu yg dok rajin nak buatkan kerja umah dr kak ton, kali nih kena letak gmbr atau salasilah cik peti ais teman kesayangan sepanjang hari :D.... sib baik tak suh ceritakan dlm almari ya :P... tagnyer mcm ni,


peraturannya...


1. ambil gambar peti ais


2. ceritakan segala yang ada yang melekat luar dan dalam


3. jenama


4. tag orang lain pulak...(tamatkan kat sini sbb dah ramai org kena buat kerja umah nih ;-) )





Ni bahagian tgh, malas nak make up kan esbok tu mcm gitulah rupa sebenar tiap2 hari ehehe.. kalau kemas sure berselerak balik sbb kerja2 kesukaan budak2 kecik kat umah ni main peti ais :D... bekalan fresh milk, buah, mcm2 sos lah, telur, cheese sumenyer kat bilik tgh..




Yg nih bahagin bawah, tempat sayur2... jgn terperanjat arr, tempat sayur mmg penuh sakan sbb malas nak kuar2 beli sayur..abaikan tgn nakal yg nak curik sayur tuuu :P...



Yg ni kat pintu tgh... mugicha, kopi, ubat2 tan telurr mesti nak kena byk sbb senang!!




Ni lah rupa sebenar peti ais ku ituuu... nih peti ais sendirik ya bukan tuan umah punyer :D kalau satu mmg tak cukup, nak tunjuk yg lagi satu tu tak yah lah sbb satu pintu ajerrr yg tu tuan umah yg baik hati sediakan yg kecik ajerr ehehehe..... adalah koleksi sikit2 kat pintu luar tu FM khas tau, ;-) jenama laks MITSUBISHI masa beli nih dpt kipas mitsubishi jugak :D

Tiada ulasan: