Khamis, 19 Mac 2009

Pulut


Salam kembali dmalam khamis... ;-),
Alhamdulillah dgn segala kenikmatan yg dberikan olehNya ke atas diriku ku ini sbb dpt makan pulut ngan serunding daginggg!!!!!!! ya Allah, mmg nikmat sgttttttt, nak2 serunding tu import dr kak nor kakak kesayangan sepanjang zaman :D, sedappppp sgtttttttttt... ni yg rasa keja nak memulut ajerr nihh sbb stokk serunding daging tu manyakkkkkkk sgtttt :D thanks my dear sister kak nor... muaaahhhh3!!!! luv u.... ;-) ala...rasanyer sume org leh buat pulut kan kecuali serunding daging tuuuu kan kan???? kita pun tak reti nak buat :P... kalau nak jugak buat kena tanyer ngan tokey serunding daging lah kan :P yg kat bawah tuuu sup bebola ayam ngan sayur kubis cina,, kalau mkn nih ajerr dah mengenyangkan punn alhamdulillah sekali lagi... :D

Tiada ulasan: