Selasa, 17 Mac 2009

Saya kembali ;-)

Frame gambar. lengkap sorang satu!! kekekekeke..... mmg lah cantikkkk sgttttttttt!!!


Sori eak, buah ni pun nak interprem jugak :P ahahahaha..... sejak demam tak de mood nak mkn sgt berat pun 3kg turun!! best jugak sbnrnyer :D tp still on diett lagiii... skunk kan tgh musim buah yg kuning2 bujur tuu tak tahu nama buah ni apa tp mmgggggg sedappppppppp mkn ngan garam erm erm erm erm...... tak leh nak kata tp mahalll!!

Senduk ada, FM pun ada bagusss betull kak ayu nihhh..mmg rajin :-)... kalau dekat leh ajerr berguru ;-)


Yg rame gmbr yg putih tuuuu hadiah dr kak ayu sbb member2 kan, mmh lawaaaa frame yg ini kalau tahu kak ayu buat yg ini kita pun nak order jugak!! buat letak gmbr masa kat dlm operation room lps labour dulu2 sbb gmbrnyer ijau sesuwaiiii bangetttt.. :D psstt, yg surat cinta warna pink tuu abaikan ajerr lahhh wakakakakaka........ warna pink lagiii!!! :P


part paling best LILIN!!!!!! lawaaaaa sgttttt..iskhh.. tak tahu nak kata apa.. terima kasih sbb buatkan menda2 yg renyah nihhh kena pos lagiiii, jasamu akn kukenang.... :-)




Salam kembali ;-),
Terima kasih pd tetamu yg dtg buat lawatan kat umah nih... sesungguhnyer amatlahhh dhargai kunjungan tanpa puan umah ya ehehe.... alhamdulillah semuanyer dah sihat kembali kecuali Ninja tu pulak yg tak sihat tp tak pe setakat nih masih kuat dan mampu nak jaga manusia2 yg ada kat umah nih....kerja umah pun dah tak ader yg berlonggok longgok kata orang semuanyer dah beresss..... utk komen kat box tu terima kasih ya sbb tak jemu2 nak bg komen2 sesat ehehe :P gembira bila ada org ambik berat tentang diri kita kan kan kan??? terasa diri ini begitu beharga... :P lupa ayat nih dr sumber mana ntah yg pasti bukan non stop ya :P.... sejak kena demam tuh terussss ilang mood. sume2 mood ilang sbb penat kot atau emosi masih tak stabil ehehe..... jdnyer nak ambik gmbr makan2 pun tak de mood kesian kamera tuh dah lama tido ekekeke....... tp ada ambik sikit2 jugaklahhh malasss lah katakan..... yg pasti nak kena bg tunjuk brg yg dorderrr dah sampaiiii nak ambik gmbr parcel yg lum dbukak pun terlupa dah koyakkan baru teringat nak ambik gambar.. jutaaaaaaaaaannnnnnn terima kasih buat kak ayu org yg paling kretippp nak siapkan menda2 alah sume nihhhh lecehhh!! sbb tu main order2 ajerrr :P

1 ulasan:

Azie berkata...

ika besttt nyer dpt brg2 tu kawaii ne...
bkn ke buah tu buah kundang??? mcm buah kundang je mentuknya :)