Jumaat, 27 Mac 2009

Lazy day... buzy day... :P


Salam dhari jumaat yg mulia,
Hari ni lazy day busy day??? mcm mana tu ya????? muahahaha...... ntahlahhh... dah penghujung bulan mengambang dah nak masuk purnama nihhh, bdn lagi sekali rasa tak sedap, penat semacam biasanyer mmg mcm tuuu :P jdnyer hari nih satu hari tak makan mmg tak de selera langsung, untk budak2 tgh hari masakkan mee goreng diner laks masak nasik goreng ajerrr mmg malasss sgttt nak angkat periuk sudip tu semua ekekeke.... utk ninja tu dah siapkan awal2 gratin kegemaran dia kali nih letak brocoli yummyyyy tp bukan kat perut kita skunk nih ya mmg tak selera langsung..esok kot baru makan, yg kecik tu lah kita punyer yg besar tuuu ninja tu punyer belum bakar lagi cheese pun belum letak lagiii nanti malam karang nak bakar baru letak cheese... Untuk sume pengunjung yg dtg kat umah ni, have a good day n have a nice weekend!!!!

1 ulasan:

SharHanah berkata...

sedapnyaaaaaaa...