Sabtu, 21 Mac 2009

Nasi Ayam I..

Salam dptg sabtu yg hujan...


Hari ni masak nasik ayam lagi, padahal minggu lepas sabtu jugak dah buat nasik ayam ehehe... :P sbnrnyer masuk german nmpk ada minah sorang tu buat nasik ayam ngan air laici tp kita tak de stok laici nak kuar pun punyerlah malassssss sgtttt hari nihhh, jdnyer minum ngan air jarang ajerrr... :D malam karang tggl celur mee hoon ajerrrr sbb malas lah nak buat2 lauk hari nih sbb hari nih kan masa nak rehatkan 50% tenaga yg ada kat bdn ni kan ehehe... sbb td mmg dah prepare sup manyak2 senang nanti tggl nak reheat ajerrr ngan celur mee, habis kerja senang kerja kita hari nih.. :P apa pun layan ajerlahh ya, resepi mcm biasalah tokok tambah sana sini itu ini :P... sbnrnyer resepi akak ipar jugak, dolu2 kalau balik mesia WAJIB order kat kedai dia nasik ayam, skunk nih dah tak yah order dahhh sbb dah oandai buat sendirik ;-) jimat sikit kan? lagi pun sume org gembira sbb leh mkn ayam byk2 nak tambah nasik lebih dr 3 kali pun tak pe sbb tak yah bayar ehehe...... esok mcm biasa hari nak berbelanja brg dapur... nak memenuhkan esbok sayur :D HAVE A NICE WEEKEND 4 EVERYONE!!!!!! MAY ALLAH BLESS US, INSYAALLAH :-)...

Tiada ulasan: