Khamis, 19 Mac 2009

Kek Pisang ala english...?? ala2 siam atau jawa?? :P

Salam dmalam jumaat :-),


Orang dah lena tido kut kita masih dok melangut kat pc ehehe... baru ajer melandingkan montot kat sini sbb baru ajer lepas iron baju2 :D... Hummm...kenkonon nak jd mat salleh celup jap buatlah kek pisang ala omputih wakakakaka..... dan 1st time guna cinnamon powder nih... mak oiii!! sekali bukak mcm nak pengsan!!! ekekeke..... :P ingatkan kita bau cinnamon nih mcm bau yg tak djadikan serbuk tu lagiii kalau yg kayu gitu ajerr mmg lah sedap baunyer tp lain pulak bila dah dbuat serbuk ekekeke..... oleh kerana bau kuat menusuk sampai kat jantungku itu letak sikittttt sgt buat syarat sbb itu kek ni namanyer ala omputih sbb ada cinnamon powder tu itu kata puan punyer resepi kat MyR Princess haryati ehehe..... kira dah tak jadi ala omputih lah kan dah jd ala2 siam ngan jawa wakakakaka... :P pas tu powderkan ngan brown sugar barulahhh sedap baunyerrr tu yg jd caramel sikit tuu atasnyer mmg sedapppp!! rasa??? rasa kek pisanglah takkan rasa kek epal laks kan kan?? :P sapa2 yg lum cuba dan rasa nak cuba cubalah buat ya ;-) mana yg ALLERGIC ngan cinnamon powder mcm kita nih skip ajerrr kang tak makan membazir laks kan :D...



Dalamnyerrr... humm..saja ajerr tambah choc chip...dah namnyer suka cekelat kan?? :D


Ada lakss gmbr sesat nihh... dah semakin besar dah pandai panjat2 pandai tarik2 sume2 pandai, masa ni lah mak kena tunjuk gelagat baik kalau tak sure dia ikut... grrrrr.....mak cuci tandas dia pun ikut berus lubang jamban tu jugak wakakakaka...... nak jd pelukis pun ya jugak nihh abis dinding dah ada autograf dia :D...

Mmglah cantikkkk rupanyer kek pisang kali nih.... humm... jemput mkn ya sume... :-)


Tiada ulasan: