Rabu, 7 April 2010

Bubur Kacang Hijau wif durian n pulut

BUBUR KACANG HIJAU wif PULUT n DURIAN

Salam n selamat pagi sume ;-),

Hari ni sajer gatal2 nak bf dgn pulut bubur ni sume hihihi... dah buat mlm td bubur nii durian ni pun dah beli semalam ni pejam mata jer lah rega durian tu mmg mahal! nak makan punyer pasal asyik dapat keras jer kan, semalam ni terjumpa yg lembik terus ambik tak pkir byk pun :D, TAPI mkn kenalah panas2 baru sesuwai n sedap pagi2 mcm ni pastu perut sebu hihihi... Untuk resepi sume org leh buat ni kan? buat bubur kacang hijau tu dgn buat pulut, skrg ni kalau buat pulut kita lg suke kukus dah tak buat mcm tanak nasik sbb pulut kukus ni sedap! Jemput makan ya nak sambung buat apa2 kerja yg patut dulu.. Haaa! Rasanyer menu KAK AM FLORA semalam ptg ni bubur kacang ijau jugak kalau tak silap hihihi... jemput makan :-)


Kombinasi yg best, thanks to kak hazila bg idea mcm ni dulu2 hihiih..

4 ulasan:

Watierman, rmanbkr berkata...

oh..no...ada bau....cepat tutup hidung....perangkap ni!!cabutttt!Tak suke..tak suke...boleh tapau bubur kacang jer tak!!

cikmanggis berkata...

hohoho durian..sedapnya ..bye nak g beli durian jap..vroomms

maz berkata...

sori ika..lamanya kmaz xmai bngkok ni..mcm2 menu ada..smoga ika sklrga shat2 slalu..waaa dah jmpa ye drian...cdpnyee..kmaz pun lum puas lgi mkn doyan...hri ni nk kna beli lgi..meh la pndah duk dkat nga rmah kmaz n mama..syok tau..hri2 kmai jmpa..tkar2 tware...hihi..

indahhouse berkata...

salam ika,
adus..indu sungguh tgok durian. besar dan kuning isinya...memang sedap dimakan ngan pulut dan durian tuh.