Sabtu, 3 April 2010

Manggo Bun

MANGGO BUN

Salam sabtu buat semua ;-),

Ni nak perabihkan manggo puree yg dbuat panna cotta semalam tu :D, jdlah bun mangga ni hihihi... Opss.. hari ni kita sibuk sikit sbb minggu depan dah pergi japan jdnyer barang2 sekolah sume kena prepare atau beli, kasut2 sume bykkkkkkk listtttnyerr nii, sbb balik dr japan esoknyer cuti cuma sehari pastu naik sekolah jdnyer mmg tak sempatlah kalau nak beli nanti nii.. Dan lg satu nak carik2 baju baru tuk balik japan nanti masning2 jaket sume tak de sbb dah kecik ada pun tak tebal sgt takut udak2 tak tahan kita pun tak tahan ni rasanyer ehehe.. Ok lah jdnyer ni menu bf hari ni, dlm tu pun kita sumbat mangga se cube :D sedap kat tekak kitalah kan :D untuk resepi nanti kalau dah free sikit kita taipkan sbb tak sempat ni nak kena kuar awal, doa2 baju merah hari ni tak pergi tempat yg kita nak pergi ni nanti klu tak mau tak leh balik, kena jalan kaki hihihi... Jemput makan dulu! resepi akn d update kemudian :-) HAPPY WEEKEND SUME!!!


Macam biasa ambik sorang se bun ya :D


Yg sesat kat belakjang tu sajer nak test mcm mana letak manggo atas roti tuu, ingatkan rentung tak pulak! hihihi...

2 ulasan:

izahdaut berkata...

aik mcmana la agaknya rasa roti mangga ek...mcam best je...

openid berkata...

Esh tokey roti ni... roti semua best best. geram tengok! :)

Ijan