Khamis, 1 April 2010

Sandwich Ayam Panggang

SANDWICH AYAM PANGGANG

Salam n selamat pagi sume :-),

Yihaaaaa... bf org senang hati hihihi... hari ni bf guna ayam panggang semalam tu ya.. mmg best! biasanyer kita mmg buat mcm ni kalau ada left over yg melibatkan ayam2 daging2an gitu.. sedap! boleh pelbagaikan lah kan since roti kita tu nipis sgt2 jdnyer tak leh nak sumbat byk2 sayur mayur segala cis2 ke apa sumbat apa yg boleh jerr :D pastu sos guna blackpepper lebihan semalam jugak panaskan jer balik ehehehe... sedap lerrr :D tekak kitalah yg sedap :D Ok lah hari ni nak kena carik makanan ikan kesayangan ninja sorang tu :D jdnyer lauk tgh hari paling sempoi ehehe.. Jom makan!

SANDWICH AYAM PANGGANG

Bhn2

  • Roti Sandwich 2 keping apa2 roti pun boleh bagel pun sedap!
  • 2 keping hirisan ayam panggang
  • Lettuce
  • Tomato
  • Timun
  • Cheese
  • Blackpepper sauce


Dah potong! jemput makan!! :D

4 ulasan:

Fiza Nordin berkata...

ijah, akak yakin musti sedap...erh tekak kite same la...kongsi makan boleh, wakaka!!!

tp mmg nampak sedaplah ijah...ayam tu klu dah semalaman mesti lagi juicy,kan...wallaweiii meleleh ayaq lioq dah ni!!!

kakchik berkata...

salam ika.
sedapnya... tergoda kakchik tengok sandwich tu. dah la belum sarapan ni.

Watierman, rmanbkr berkata...

Pasti sedap kan!...Kalau beli ayam hujung minggu ni...nak wat jugaklah untuk anak2 Akak...hehehe...berderet-deret menu masih beratur dengan tenang dan sabar....dalam kepala otak.....hehehe SABAR sebab virus MALAS tengah dominan kat dalam kepala otak...dah bersarang-sarang Dik ooi!

indahhouse berkata...

salam ika,
kita dah agak, mest dr ayam kenny tu. tu yg buat sandwic tu special.. saya berkenan sangat la ika. tumpang makan sini dulu. hehehe