Sabtu, 1 September 2012

Now u c Now u don`t

Arah
KLIA

Salam eid mubarak sume :-),

Apa khabar semuanya? Ada yg rindu kat kita tak??? tak dengar, jerit kuat2 sikit ehehe... kita rindu sume org, sumeeeee sekaliiiiii! Makan masih jaga lagi sbb dah mkn campur2 masa balik mesia ^^, Apa pun, moga semua org berada dlm keadaan yg baik insyaAllah! Kita kejap ajerrr ni byk yg nak dicerita tp sejak balik kita sibuk sikit lahh, budak2 dah naik sekolah minggu depan ni, jdnyer sibuk dgn preparation utk ke sekolah.

Gmbr raya? Kita sampai terlupa nak ambik gmbr sendirik :D tp gmbr family sume kita sempat ambik walau takde yg mencukupi sbb beraya rumah mertua :)) Raya tahun ni sgt2 bermakna walau sekejap tp terasa sgt2 beharga. Puasa 6 baru dpt 3 hari, lagi 3 hari sambung minggu depan lah ya :D

Selamat Hari Raya buat semua! Akn kembali dgn gmbr beskut2 yg terakhir insyaAllah! Jumpa lagi, salam~~

_DSC0319
Tak berapa pandai kalau nak mengedit gmbr2 mcm ni :D

_DSC0320
biruuuuuuu... i like blueeeeee ehehe..

17 ulasan:

Nur-nba berkata...

Salam Aidilfitri buat Ika dan keluarga.. Alahai pendeknya cerita.. Nanti sambung lagi ye.. :-)

ibh_sue berkata...

Asslmkum ika cayang.
Woooo windu tau. Best beraya ya. Dah selamat pulang pun rupanya. Akk pun nak start jg mkn blik. Cukup2 kot kasi chans mkn mcm2. Heheheee. . Akk mggu depan bru nak start pose 6. Blum start pun lg. Ko lps raya bz urus ank nak sekolah. Akk lak lps raya bz blik dgn keja off. Letih hari2.
Ika! I like blue juga hokey. Biru selamanya. Heeee

Kak Sam berkata...

Salam aidilfitri.

Mas Sani berkata...

windu....winduuuuu sgt!!!
Slmt hr raya maaf zhr dan btin ye....
Psttt....yg kaler blue tu nmpk comei la heheeeee...

Sheila Shafeareen berkata...

Assalamualaikum..Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin.... ramai juga yg rindu di si ni heee, seronok dpt beraya same family yee....biru i like....

Marya Yusof berkata...

As salam Ika,

Yelah lama sgt bercoti tentulah ade yg rindu ;))

Yg tgh tu ke Ika? First time tgk muka dgn jarak yg dekat :))

Cepat2 dah lama xmasuk dapur Ika ni...hehehee :))

wan G Silk berkata...

salam perkenalan dan selamat hari raya aidilfitri fr wanG silk ;-)..

HomeKreation berkata...

Aslmkm adik cayang. Lama tak menjenguk Along ya, tu lah Along teringat kat Ika ni. Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin. Tentu seronok beraya ni.

FnF Simple Life berkata...

salam rindu buat Ika juga... selamat hari raya maaf zahir batin hehehe

Kak Nita berkata...

Salam Ika...

Mmg rinduuuu sangattt kat Ika tau....
Nanti sambung cite2 raya tu lagi ya...

Amie berkata...

Salam rindu diangin lalu...

Rohah berkata...

salam lebaran..seronok dpt jumpa family time raye ye..mmg tak dinafikan kan..selamat kembali diprantauan menyambung tugas2 harian..

Naz / Nadz COSK berkata...

Assallamualaikum Ika..

Salam aidilfitri dari kNaz yer. Wah balik M'sia masa raya ari tu yer.. Best kan suasana raya bila kita pulang dari perantauan.. Slimnya Ikaaaa...Jeles akak..heheee.. Anak2 ika 3 orang ye.. Dah boleh diharap dah ni..

Ummi berkata...

Assalam Ika cayang...selamat hari raya, maaf zahir batin yea... Waaah kita suka now you see, now you dont', kita naaak seeeeeee yoooouuuu alwaaaysss la Ika... Rajin2 update pasni eh, wpun akak x lama dah nk bercuti panjang...Lebiuuu, muaaahhh!

Ummi berkata...

Eh silap tertinggal perkataan TAK...akak nak tulis "kita TAK suka now you see, now you don't" tu...kita nak "seeeee yoouuuu always" jee..

Chik Mimi berkata...

Selamat menyambut hari raya aidil fitri maaf zahir batin ijah ,wah tahun ni beraya nang johor ye,Alhamdulillah ika pun dah berjilbab ye cumei secumei mamanya lorrr

zila norazila berkata...

salam syg ika
wahhh baru nampak ank2 dia, mamanya pun kurus..mcm adik beradik jew .. ..japanese look lg..semuanya chumill..selamat beraya yer..he hehe akk pun mintak maaf klu ada wt silap dan salah :)