Ahad, 24 Januari 2010

Bertemu Kembali ;-)

Salam bertemu kembali buat semua ehehe....

Pertama sekali ALHAMDULILLAH semua urusan dpermudahkan olehNYA dgn bantuan kakak2 semua :-) Terima kasih buat semua yg terlibat buat KAKYU selaku org pertama yg sampai ke imigresen opis, then dsusuli KAK LILY yg lari dr meeting hihihi.... sgt hargai pertolongan semua org :-).. Ok, kita citer sikit apa yg berlaku datas kelalaian diri kita sendiri masa sampai airport jam 2.30ptg tu mintak maaf pd kakyu n kak lily jugak sbb risaukan kita, masa dah lepas dr imigresen chck point terus carik limo airport sbb nak kejar masa KONONnyer ingatkan kita lepas dah dpt limo tu nak cariklah public phone atau simcard ke apa ke nak call kakyu n kak lily ketibaan kita niii TAPI limo driver tu suh cepat2 sbb dia ikut jadual jdnyer terpaksa naik terus tanpa kol kak lily n kakyu dulu huhuhu... bila dah dlm keta driver tu pelawa guna hp dia TAPI no phone sume kat dlm bonet uuwwwaaaaaaaaa!!! nak berenti tak leh sbb driver tu nak bwk laju biar kita cepat sampai ke hotel dan chck in dulu pastu terus ke imigresen opis alhamdulillah selamat sampai ke hotel quality yg tak quality langsung tuuu :D jam 3.15ptg, gitu gini lari ke imigresen kul 3.30ptg, masa tu terus g imigresen opis isi borang (sepatutnyer borang tu ada pd kak lily huhuhu.. tp oleh kerana takut opis tutup sim card pun tak de syiling pun tarak terpaksa apply dulu jdnyer borang yg ada pd kak lily tu kenalah kak lily yg buat ehehe..sowi sgt2) pastu bila isi borang sume kena tolak sbb dia nak alamat kat shah alam jugak! terpaksa turun bawah tanyer org mana kedai celcom ke maxis ke baru lah jumpa celcom.. terus beli register boleh pakai dan masa tu jugak baru kol kakyu bgtau dan minta alamat kakyu untuk isi kat borang tuu ehehe..panjang tull citer niii.. kita pendekkan ya.. setelah selesai sumenyer barulah boleh tersenyum leborrrrrrrrr ^___________________^ hihihi...pas tu kakyu org pertama yg dtg ke opis imigresen tu, sukeeeeeeeeeeeeeee sgt2!!! pastu kak lily sukeeeeeeee jugak! sume2 suke ibarat kita jumpa artis niii ehehe... so, pastu gitu gini g turun kat SACC carik makan g kat PH yeeaaaaaaaa!!! dpt mkn pizza!!! :D baiklah kita layan gmbr dulu ya :D..

HARI PERTAMA KAT SHAH ALAM:



TErima kasih kakyu!! suke sgt tawww dpt jumpa mmg boleh krem rahang gigi asyik ketawa jerrr hihihi....



Terima kasih juga buat KAK LILY, KAKYU n KAK INA KL :-) segan sgt sbb tak sangka kak ina pun sudi nak jumpa dgn kita.. :-) kita akn ingat sume tu :-)..



Kak Maz Bahrain dtg dgn kak ina KL.. sukeeee jugak!! suke sgt dpt jumpa sume org ;-) ni atas permintaan kak maz juga kena tutup muke separuh ekeke.. Ank kak maz yg asyik speaking jerr hihihi..cute!



Gambar bersama :-)



Bersama Kak Ina KL yg temankan kita g belanja sume sampai ke malam :-), TERIMA KASIH kak ina! hrp tak serik kalau kita dtg lagi seganlah tak de apa2 hadiah pun dr bangkok huhuhu :-(



jeng jeng jeng!!!! KAK ALMA!!!!!!!! suke sgt dpt jumpa kak alma, kak alma balik bercuti kat mesia kebetulan pulak kak alma terpaksa postphone flight atas sebab kesihatan tak berapa baik mmg sgt2 lucky dpt jumpa org jauh.. tenkiuuu kak alma!! suke sgt :-).. psstt>>itu KERETA BARU MADAM LILY kita hihihi...



Gambar kat depan pintu masuk ke SACC sebelum masing2 nak balik :-(



VVIP ni mmg selalu dtg lewat2 malam gitu ahaks! KAK MASZ!!!! ni pun mcm satu mimpi jer tawww dpt jumpa org kajang niii...dpt pulak peluk dak iqa yg gebuuuuuuuuu sgt tuuu mmg best! sumenyer sporting :-) terima kasih sekali lagi buat semua.. :-) Mekaseh bwak satey yg sedap tuu dan IRON antik akak tu ya sampai terlupa nak bawak balik, gomennasai.. :D dah lah iron cuma satu jerr huhuhu... dan belikan brg2 yg bykkkkk tuuu :D



Macam biasa kenalah ada aksi ala2 mentel gitu ekekeke.... :D


Dan tak sangka jugak KAK NENIE@Sue dtg nak jumpa kita.. TErima kasih jugak sukeeeee sgt! cute jer bb kak nenie :-) tak de apa yg dpt dbg huhuhu..harap tak serik nak jumpa kita lg pd masa akn dtg insyaAllah..seronok sgt :-)..




Elok pulak budak kecik 2 org ni mesra sgt dgn kak masz ehem2! dah boleh jalan tu kak masz.. green light tuuu wakakakaka... :P


Untuk hari yg kedua akn bersambung esok hari :P.. Pada KAK SURIZ minta maaf byk2 sbb kita terlupa nak salin no phone akak kalau tak boleh kol akak huhuhu... belum ada jodoh jumpa lagi insyaAllah akn bertemu juga :-) amin... Untuk SUE jugak mana mu ilang2 ni sue?? no phone sue bila akak tular ke sim card mesia sume hilang sbb akak tak save kat phone memory huhuhu...sowi ya sue.. Untuk Kak azura suhaimi jugak no phone akak tak de huhuhu... lenkali kita kol2 akak ya :-).. dah kul 1pg nak g masuk titun pulak esok nak kemas dapur sbb hari selasa selama seminggu ada org buat kabinet dapur ni haaa..nmpknyer cuti berblog lagi lerrr huhuhu.. dah mcm mana nak main masak2?? uuwwwaaa..tension sungguh! huh..

6 ulasan:

HaSue berkata...

Haa..ada pun n3...pepagi buta akak dah sampai nih..uik?uik?apsal dapat jumpa sumer orang nih?aik!kak alma pun ada?isk..kak maz..nenie..sumer ada nih..bestnyaaa...
Yang tak berapa best org tu sencored muka dier laa...alala...dah comel n mentel2 nak tapis2 lak..hihih..

Apa2pun vouge2 belaka akak2 myR nih ek..hehe

blogresipi.com berkata...

Amboi ramainye buat reunion...meriah gitu.heheh

Watierman, rmanbkr berkata...

Salam Ika..syukurlah...segalanya dipermudahkannya....& Akak turut tersengeh baca....n3 ni....& I can feel the joy & happiness...you guys shared together....!!!

Fa'e berkata...

salam ika....alahai sonoknye deyrang bergeder2....

kak ina kl berkata...

salam Ika..memang seronok jumper kamu..semuga lepas ni tak serik nak jumpa akak..alhamdulliah dah sampai kat sana..dalam 1 hari 1 malam kamu boleh jumper ramai member myr..chaiyokk sungguhlah kamu..memgalahkan artis yer..

Sue @ Nenie berkata...

Salam Ika..
Nampak gayanya dah memang rezeki dan jodoh kita ada tuk bersua...Tak rancang, tak plan tup tup tup jeee kan....Macam tak percaya pun ada gak...Cuma rasa terkilan siket pasal terpaksa susah² kan Ika pula...

Apa² pun akak memang tak serik dan tak puas pun nak berborak² ngan Ika...

Muahhh muahhhh muahhhh..Rindu Ika dan budak jepon kecik tu....