Khamis, 7 Januari 2010

Hari ni hari apa?

Salam kembali sume... :D

Baru lepas nangis sob sob TAPI hati gembira sgt.. sbnrnyer hari ni our hari perkahwinan yg ke 9 tahun tak sangka dah lama mcm ni.. mengharapkan kekal sbb org selalu berkata langit tak selalunyer cerah... bila tiba mendung makan hujanlah ia ... doa semoga perkahwinan ni kekal itu lah harapan semua pasangan kan.. td ni baru dpt email yg buatkan kita tersentuh sgt selama ni dia bg jugak kad mcm ni tapi kali ni rasanyer yg paling buat kita tersentuh walau ayat dia simple da cukup buat kita bahagia :-) jap g barang sampai yea yea yea!!! hadiah anni tp mmg suami ku itu tak romantik langsung TAPI terima kasih jugak sbb dia nak bg!!! walau menda tu tuk sume org ekekeke... nanti dah sampai kita bgtau ya takut kang tak sampai2 pulak :D.. Leh g kat sini ya kalau nak tgk kad yg ninja tu bg kat kita :D suke3!!! g kat SINI ya mana yg tak phm tu buat2 phm sbb ayatnyer pendek tp buat kita sgt gembira sgt :D.. ehehe... gmbr makan2 jap g lerr kemas tak sudah lagi neh eheh!

19 ulasan:

LOVE2COOK berkata...

Happy Anniversary To Both Ika and Husband! Wish U lots n lots of peace, happiness and prosper in Life! :)

LOVE2COOK berkata...

Hehehe, nice greetings! Sll Hubby lambat ke for ur date??? :)

CikMin berkata...

hepi enibeseri ika dan hubby..semoga kekal bahagia selamanya disamping keluarga tercinta..bertambah murah rezeki...

indahhouse berkata...

Salam Ika,
Happy Anniversary Ika sayang.
Moga Ika dan suami bahagia ke anak cucu. Dimurahkan rezeki dan dipanjangkan jodoh kalian.
Seronok tu, Ika. Saya tumpang happy.

idayusof. berkata...

Happy Annivesary akak ucapkan.Moga kekal bahagia hingga ke anak cucu.

indahhouse berkata...

Rasa syahdu laks...tak paham pun, ayat kat card from yuji kurata tu.
Tapi, tetap rasa syahdu. Kasih seorang suami, tak berbelah bagi, Ika sayang....begitu juga kasih seorang isteri.
Moga dipermudahkan jalan di hadapan, dan sentiasa kenang memori manis bersama. :)

PUTERA2PUTERI berkata...

happy aniversary yg ke9...IKA DAN HUBBY...semoga kebahagianan hari ini akan berkekalan dan semoga rezeki korang sefamily bertambah....amin...

hana berkata...

alalalalala.... ok apa kad tuh! klu aku pong leh banjir airmata! kekeke... epi anniversary yer dik jah dan jugak ninja! moga terus aman bahgia wat selama2nya! bila nk tambah lagik ahli korem nih?? kihkihkih.....

Sue @ Nenie berkata...

Ika,

Happy Anniversary buat Ika n C.Hubby....Semoga berbahagia selalu...

Fa'e berkata...

hepi enibeseri ika cayang....semoga kekal ke akhir hayat, sentiasa dilimpahi rahmat & keberkatan dariNya, hidup berbahagia dunia akhirat, amien...

mesti la shiawase....okusan pandai masak....cayok la ika....

Watierman berkata...

Salam Happy Anniversary buat Ika & Ninja San....dah 9 tahun....and banyak yg dah ditempuhi bersama.....moga kebahagian yang Ika impikan tercapai....for many more years to come.......Hingga ke Hujung Nyawa.....Insyaallah!

dayang_jack berkata...

Happy Anniversary 4 both of u!...semoga hubungan kekal bahagia dunia akhirat....amin...

HaSue berkata...

Selamat Hari ulangtahun perkahwinan yg ke 9 buat IJAYUJI..
Semoga kekal bahagia bersama hingga ke hujung nyawa..
Semoga ceria selalu di samping anak2 tersayang...
Bila nak tambah yg ke empat nii?heheee

Fiza Nordin berkata...

happy anniverseri ika...semoga kasih sayang terus mekar hingga hujung nyawa, amin!

hazila berkata...

Happy Anni for both of you. Ala cakap "JAWA" la ika. Akak tak berapa nak faham.

lindafendi berkata...

salam kak.."epi anniversary yg ke-9" 4 both of u..moga kasih syg akak n hubby akan terus berkekalan di samping kehadiran anak2 akak.. ~_~

masz_73 berkata...

hummm.. alahaiiii lomah mokcik kalo dapat greeting camni jugaks... ahaksss (bilo larr gak eh tu...) :P

ijahhhhh... semoga bahgia selalu....aminnn

blogresipi.com berkata...

Salam Ika,
Happy anniversary!!! dah 9 tahun ye.. semoga tahun-tahun seterusnya kekal bahagia selamanya :)

ijayuji berkata...

SALAM BUAT SEMUA

TERIMA KASIH DGN DOANYER semoga termakbul insyaAllah :-) begitu juga dgn semuanyer semoga berbahagia bersama pasangan n family :-)