Isnin, 25 Januari 2010

Day 2 :-)

Salam kembali n selamat ptg sume!! ;-),

Sambungan n3 semalam tu, agak2 ada org yg iri hati tak? ntahlah mcm dpt rasakan sesuatu jerr tp tak pelah sbb selama ni pun asyik kuar gmbr makan jer kan kali ni jer lah nak kuar gmbr gadher2, terpulang pd pendapat org lain sbb ssh nak tahu isi hati org yg pasti pertemuan yg singkat byk beri kita peluang tuk kenal2 dgn kakak2 yg baik hati ni sume :-).. Sambil tu nak ceritakan jugak apa yg akn berlaku esok hari selama seminggu dan apa yg berlaku sebentar td :D hihihi.... Td ni dr pagi lepas jer kakak g sekolah terus kemas dapur dlm2 kabinet sume termasuk stor sekali re organize balik mana nak letak periuk nasik heather dan yg sewaktu dgnnyer..naik serabut kepala.. baju jgn citerlah kena tgglkan 3 org kat umah ni tp ya Allah! baju mcm 10 org punyer baju huh! ptg2 karang nak operasi gosok sbb kabinet sume dah clear.. Esok bermulah org bertukang kabinet dapur niii.. nmpknyer tak leh main masak2 lah kena gaman dulu sampai minggu depan ITUPUN KALAU dia org leh tunaikan janji siapkan dlm minggu ni hmmm.....uuuwwwwaaaaaaa..borinknyerr sure umah ni berhabuk :-( tp tu lah sinki tu dah nak roboh gamaknyer ekekeke...sian tulll... :D minggu ni terpaksa bersabar kena cuci pinggan mangkuk sume kat balkoni sidai kain, balkoni dapur dah sarat daahhh...huh!

HARI KE DUA di SHAH ALAM last day huhuhu...




Tak sangka sgt dapat jumpa dgn KAK JUN blog Yummylicious tuuu... mcm nak lonjat2 jerrr ehehe.... bdn lebih kurang mcm bdn kita jugak hihihi... tp cayalah kak jun ank dah ramai maintain ayu jerrr ;-) Mekaseh ya kak jun, panjang umur kalau ada jodoh jumpa lagi.. tak sangka sgt akak nak jumpa dgn kita :D..



Makan2 time!! masa ni mmg dah penat tp ilang penat bila org dtg nak jumpa kita :-) thanks again :-)..



Bersama Kak Alma kat umah KAKYU :D comel jer kak alma niii suke tgk awet muda semuanyer ;-)



Gambar Bersama sebelum balik kat umah KAKYU jugak ;-) ada giant Muffin kat umah ni kalau nak tahu hihihi.... Terima kasih sekali lg buat semua ;-)



Last sekali g umah KAK MAZ bahrain, kak maz jemput kita lepas siap mkn tgh hari itu pun tak de masa cuma stgh jam jer kat umah kak maz sbb limo pick up 3.30ptg rasa mcm sekejap jer masa berjalan sedih sgt bila nak berpisah.. rumah kak maz mmg kemas besar laks tuu ank dara kak maz pulak mmg ayu sejuk jerr mata memandang :-)



Last pic gather2 dgn KAK INTAN, mekaseh jugak buat kak intan dgn bdn tak sihat dtg jumpa kita jugak, ni pun kira surprise jugak sbb tetiba jer kak maz kata nak g pick up kak intan kat bangunan pkns ehehe..rezeki kita kot dpt jumpa dgn kakak2 ni semua alhamdulilah.. walau singkat masa yg dberikan ttp berpuas hati dan sukeeeeee sgt2... n last pic akn dtunjukkan juga muka PENULIS yg dah kepenatan tu ya :P abaikanlah apa2 yg terkurang ya..:D

Dan akhir sekali TERIMA KASIH sekali lagi buat semua yg sudi jumpa kita, kalau ada tersalah kata terkurang itu maaf kan kita ya maklumlah berdebar debar tuuu ehehe.... InsyaAllah kalau ada umur panjang sihat tubuh bdn ada rezeki leh jumpa2 lagi ya.. SUE!!!!! akak galad betull tauuu sbb masa sue dtg akak kat bilik hotel dgn kak ina KL n kakyu! huhuhu... pastu Buat KAK SURIZ kita pun terkilan dsebabkan salah fhm yg berlaku.. tak pe ada rezeki kita jumpa dlain tempat ya :-).. Pada pembaca atau pun tak baca cuma sekali pandang tu maaf ya kalau ada terkurang atau buat sakit mata atau langsung tak ada apa2 tu sesungguhnyer kita ni mmg lah lemahnyer, apa yg dpt kita bgtau pd sume org PERSAHABATN yg terjalin ni IKHLAS dr kita.. tak de sikit pun rasa dengki atau cemburu atau apa2 perasaan yg tak sedap tuuu dtg dr kita mmg tak ada..jdnyer terpulang lah pd individu mcm mana nak menilai ;-).. InsyaAllah kalau boleh berprojek ada lah n3 ya sbb dapur tuuu satu langkah jerr mengahadap kebelakang kanibet yg nak drobohkan tu nanti ehehehe.... so phm2 jer lah ya :D itu pun letak periuk nasik kat dlm bilik wakakakaka..... :P yer la, seganlah kan org duk bertukang kita bukak2 periuk hihihi...

5 ulasan:

Ummi berkata...

Salam Ika, waaah Ika blk Msia eh..patut sepi je dapur Ika..hehe..x tau pun..best eh dpt jumpa n gader2 camtu...Bila la akak nk dpt jumpa Ika pulak... ^_^

kak ina kl berkata...

salam ika...semuga perkenalan kita berkekalan..yer...

openid berkata...

Meriah meriah... sonotnye dapat jumpa kawan2 bloggers kan :)

Watierman, rmanbkr berkata...

I am happy for you sis!...Different people different life style....but yg penting we respect each other!....Happy & enjoy your kitchen renovation Dear!

Jun berkata...

mmg seronok ler jumpe even kejap sgt kan? insyaAllah lain kali kita jumpe lagi ek..mwah3...