Jumaat, 17 September 2010

Birthday card! :D

B'DAY CARD FROM KAK NOR
Salam kembali :-)
Alhamdulillah, hari yg di tunggu tunggu telah tiba, seronok rasa usia meningkat ehehe... tp at the same time takut jugak sbb rasa ajal pun semakin dekat amal pulak ntah cukup ntah tak, semoga selepas ni terus menerus mendapat hidayah drNya untuk terus beramal insyaAllah.

Sebenarnyer malulah nak mentionkan besday kita, tp kak nor dah bg kad yg comel ni kena lah hormat dgn setiap pemberian kan kan :D alaaaaaa.. dah tua lah! hati jer muda2 lagi mcm budak2 haish! Pada kengkawan, kakak2 adik2 sama ada blogger atau pun teman FB yg dah bg wish awal kat kita nak sebut sorang2 takut termiss jdnyer merangkumi semua kwn2 kita lah ya :D baru adil, dgn rendah diri tuk mengucapkan TERIMA KASIH, ARIGATOU GOZAIMASHITA, THANK YOU, GRACIAS, KAMSAHAMNIDA!!! Rasa terharu sbb ada yg mengingatinyer.. Sepanjang berblogging dr mula sampai sekarang saat2 mcm ni lah yg kita suka, setiap DOA dr semua org mmg itu yg kita harapkan, tak de hadiah pun tak pe sbb itu yg terbaik.. Tapi kalau ada hadiah lg best ye tak? ehehe.. alamakkk! jgn tanyer kita ninja tu bg apa eak, sbb hadiah kena postphone bulan depan ahahahaha... kita org ni mmg sembarang in case budget tak cukup boleh buat perjanjian kertas kosong gitu hihihi... tak pelah, apa pun yg dbg ttp gembira :-)

Last but not least, happy besdayy to me~~~~~~~~~~ :D n have a good day buat semua org! semoga kebahagian kalian juga milik kamu ;-) n tak lupa juga buat kembar blogger kita yg jatuh pd tarikh yg sama NURINDAH dr MYSWEETLIFE BLOG, selamat menyambut hari kelahiran juga semoga apa yg di doakan juga dperkenankan olehNya, mudah mudahan dan semoga perjalananmu juga sentiasa dilindungi n di rahmati selalu insyaAllah, begitu juga kebahagiaanmu semoga kekal dunia akhiray insyaAllah aminnnn...

11 ulasan:

cikmanggis berkata...

oh my dear ika..hepi birthday dear.semoga bahagia selalu...ika nak hadiah apa ya?tunggu posto dari cm ya:)

Yat Maria berkata...

happy bday Ika cayanggg!!!! semoga panjang umur, murah rezeki & ditetapkan iman...amin... september jugak ya... yipeeeee...

3 hungry tummies berkata...

Selamat hari jadi Ija..pasti dapat banyak hadiah nanti hehe

ain (sweet thots) berkata...

ika..
happy bday to u. insya allah... akak akan ingat bday ika utk thn2 seterusnya sbb it's my son bdate too ;) kami pun serupa... hadiah x semestinya dpt on the special day... ikut budget la... kalau x bulan depannya, 3 4 bulan kedepannya pon ok je... hihi

Ayu berkata...

HAPPY SWEET 29TH BIRTHDAY TO IKA!!
Semuga panjang Umur.murah rezeki,dikurniakan kesihatan dan berbahagia disamping keluarga tercinta... mesti dapat gift dari ninja yang best2 ni kan..enjoy your birthday ya dear!...

Nur Ede berkata...

Salam Ikaaa...

"Selamat Hari Jadi Ika" Semoga sentiasa sihat dan berbahgia disamping suami n anak2 tersayang...

Ummi berkata...

Salam Aidilfitri Ika...Happy Birthday to you...waaaahhh, meriah la besday jatuh pd Aidilfitri ni eh...Semoga sentiasa dlm keberkatan Allah swt jua hendaknya...muaahhh!

Deliah's Deli berkata...

ika...slm hari lahir n smg panjang umur n murah rezeki :)))

sonata anak kancil berkata...

selamat hari lahir ...

sue berkata...

Happy Birthday Ika..Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..amin

HomeKreation berkata...

Ika cayang. Happy very belated birthday.... soli ler, kita miss sbb bercuti ler. Wl bgmana pun, ALon doakan Ika bahgia selalu & panjang umur...Amin.