Isnin, 11 Julai 2011

Award dr Ayu, tochigi japan

Kiut tak??? ayu design sendirik tauu!! to show her appreciation :-)

Salam kembali!!

Orang memberi kita merasa, buat baik berpada pada buat jahat jgn sekali, tetiba** KAMALIA HANI YUNUS saya memerlukan anda utk lempang pipi saya laju2, oppps, lupa pulak lia tgh berpantang :D

Juta2 thanks to ayu atau senang kata tak terbyk terima kasih kita buat ayu aka ☆*♥L@dy @yU♥*☆ bersusah payah mereka award yg sgt kawaiiiiii!!! daisukiiiii dayo!!!! Nak bercerita sikit mcm mana kenal ayu :D kita baru jer kenal ayu ni dlm beberapa bulan ni, memula tgk mcm gedik jerr budak nii wakakakaka, tp once dah kenal, mmg mesraaaaaa!!! mcm dah lama kenal, ni lah dia org yg suke nanges2 hentak kaki :D Semoga persahabatan ni kekal selama lamanyer insyaAllah! Tunggu ai balik jepun becuti kita jumpa ya insyaAllah! mungkin fuyu tak pun musim sakura ;-)

Bila berkawan ni kan kita kena give n take, kena bertolak ansur, org dtg umah kena buat balas kunjungan gitulah diumpamakannya, tp kalau ninja tu punyer istilah give n take ada sedikit berbeza, biar kita ajer yg memberi jgn menerima, phm tak maksud dia tu apa? biarlah kita yg ssh jgn sshkan org lain tak kesah biar kita ajer yg memberi nama nak menerima tu mmg liat sikit dlm istilah dia tuu, kita pun sbnrnyer pun begitu, tak pernah berkira walau se sen! kalau ada rezeki kita akn memberi, kalau tak de rezeki lebih mungkin nxt time insyaAllah! benda yg kecik sekalipun kalau atas nama persahabatan mmg tak boleh dijual beli mmg TERSANGATTTTT beharga buat kita kan kan, itu kitalah kan, kalau pendapat org lain kita tak tahu, cuma satu yg kita TAK SUKE, mengambil kesempatan di atas kebaikan yg kita beri, sekian khutbah tuk hari ni hihihi... mata kita ni mcm biasa ya pedih lagi, tak leh ddk lama2 depan lappy, insyaAllah akn ronda2 mlm2 :D waktu yg sesuwai buat kita hihihi...

Oh lupa, terima kasih jugak buat KAK RIMA, sbb menganjurkan GA nya yg ke 4 n tak sangka kita pemenangnye senyum lebor sampai ketinga (^_______^) sbb benda yg diidamkan menjadik kenyataan, terima kasih!

13 ulasan:

cik cek berkata...

Ika...byk award kena gantung kat rumah ek...bestnya kan....

Nanti dapat hadiah GA dari Rima...selalu2lah wat macaron...pas tu kirim2kanla kat kak cek ek...he he....:)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

patutlah asyik tergeget lidah jer...rupanyer ada owg ngata kat ai yer....owh uols bukan owg pertama cakap ai gedikzzzz...kena akui ai gedikzzz gak..muahahahaha....ai hentak kaki pow umah uols tetap utuh gitew....ahaks...
nak citer dari side ai plak ...ingatkan si ika ni serius jer...sekali dah kenal mcm burung nuri daaa....pot pet pot pet sana sini ngan ai...ngeh ngeh...beza dia ngan ai...dia lagik pandai masak....uwaa hentak kaki @___@

tqvm ika sudi gantung kat umah uols nie...x sabaq nak jmpa uols nanty

ijayuji berkata...

Salam,

To Cikcek>> insyaAllah kalau MENJADI kita bg ya hihihi... dah lama tak buat mac takut tak menjadi wakakaka....

To LadyAyu>>Ayu ahahaha.. tak de lah, gedik pd mata ai baik2 ajerr bukan gedik2 mcm pompuan siam kat sini kan? haaaa yg tu ai menyampah! rasa nak baling telo kat muka dia org :D sedih ni ayu, sob sob meh pelok2 hihihi... insyaAllah panjang umur sihat tubuh bdan ada rezeki kita jumpa ya :-) terima kasih sekali lagii!!!! m(_ _)m

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

desert x der ker buat ai yang sakit tekak ni...but best gak la leh jmpa bukan dlm bulan pose....ngeeee boley sang mummy berfoya2 dan si daddy tgk jer nanty....boley gitew??? :D

ijayuji berkata...

To LAdyayu>> wakakaka.. boleh3!!! biar dia org jaga budak kecik :D eh? ari ni ai malas ler nak berprojek mata tgh pedih buat kerja pun tak lalu :-( esok kot ai buat dessert2 ya :D nanti ai bg segelas tak leh lebey2 tak baik tuk tekak :D

anie,Nagoya berkata...

salah ari ke?bkn ari jumaat kan ari ni?hahaha...khutbah di hari senin.

sokong sgt ayat2 ko tu.jgn sesekali suka mengambil kesempatan pada kebaikan yg kita ulurkan.memang nak kene sekeh n tinju tu.sambil lap ayaq mata, ada org sudi menjadi kita kawan tapi bukan lawan.kan??kan???kan???....

lepas ni nak berlawan kat dapur pulak.

ijayuji berkata...

To Kak Anie>>sekeh 44X hari ISNIN pun boleh bg khutbah tauuu! :P meh sini ambik kelapa muda buat minum di musim panas wakakakaka.... rasa mcm nak g supa pulak carik kelapa muda! wakakaka.. eh? ai pun nak kena bersilat kat dapo jap g tp nak settlekan gosok dulu yg dah menggunung sbb semalam cuti hari menggosok :P

Hanis MY berkata...

salam... hanis pun pilih yg ni tapi belum update lg kat blog... cantik kan award ni...ayu mmg curlastt bab2 cenggini...

ijayuji berkata...

Salam Hanis>> kan kan kita suke yg ni mcm ada sentimental value gituuu :D salam kenal m(_ _)m

K.Nor berkata...

tu la ika.. bila kita buat baik.. mudah sgt org amik kesempatan.. time nak sesuatu tu bukan main lg baik.. pijak semut, semut tu bukan kata mati, pengsan pun tak.. tp bila dah dpt. bila dah mesra.. cepat betul amik kesempatan.. kan.. kan.. menyesakkan dada betul bila kena gini.. tak layan kata sombong.. bila dilayan, nak peha walau udah dibagi betis.. mmg sakit jiwa la.. kadang tu mintak tolong ntah apa2.. tak masuk akal pun ada.. tak larat sgt akak buat derk jer.. tak tahan gak tau bila dah dibuat baik jd mengada2 pulak..

huhhhh.. jd sesi luah perasaan la pulak!! :)

ehhhh dah dpt adiah GA rima tu jgn lupa mac utk akak tau.. nak yg sugarless.. hahahaa

K.Nor berkata...

ehhh lupa...

TAHNIAH dear.. u deserve it! mmg cun mac ika tp tuan dia tak cun ya.. (jwb cepat2 sbb mesti ika akan kata "cun cam tuan dia tak" hehehehe

Juwita Jamaludin berkata...

ika.. wah best dapat award dari ayu pastu menang Ga lagi... syoknya... currlast gitu kata ayu tu.. hihiihihihi.. dah pos kat orang lain akak nak juga mac tu nanti tau....

Nieza berkata...

ehh baru kenal ke ngan ayu tu akak nampak mcm mesra mcm lama kenal jer..hehe tapi akak tgk ayu memang cepat mesra ngan semua org..suka gak dpt kenal ayu ngan ika ni..walaupun kita dok merantau tapi bukan halangan utk kita berkwn kan.

tahniah menang GA tu:)