Selasa, 27 Oktober 2009

Chapathi

CHAPATHI

Salam dpagi selasa yg terang!!! :-)

Hari ni kita bekfes healthy sikit yaaa..ekekeke....kenapa chapathi? jgn tanyer kita kenapa mesti sume org dah tahu kes GHEE itewwwww...huhuhu..... bykkkkk tu tepung atta!!! uuuwwwaaaaa!! bila nak abes tak tahu :D jdnyer hari ni kita buat chapathi cicah GULAI IKAN TONGKOL semalam tuuu addduuuhaiiii..nikmat betul!!! :D resepi chapathi will update soon ya sbb buzy nak melayan si kakak nak g sekolah :D sedap tau!! sapa tak suke chapathi anda bygkan sedang mkn ROTI CANAI dgn nikmatnyer ya eheheh.... got to go!!! see u then!!! insyaAllah :D.. update>>

Untuk resepi kita ambik kat SINI

CHAPATHI

Bhn>>

  • 1 1/2 cwn Tepung Atta
  • 1 tsp Minyak masak
  • Garam
  • 1/2 atau lebih cwn air suam

Cara>>
boleh rujuk kat SINI


3 ulasan:

indahhouse berkata...

Salam kak Ika,
Thumbs up! kak ika buat sendiri capati ni? jelesnya...nak tau cara buat bole kak? :)

Watierman berkata...

Aci..ooo Aci...kasi Chapati 2 keping...sama kari ikan tongkol....tak mau kari ini hari punya...kita mau semlam punya!!!!

blogresipi berkata...

Amboii sungguh tradisional ejaan CHAPATHI itew... heheh :)