Selasa, 17 Februari 2009

Chiffon cake

Salam,

ehehehe.... manalah diet niiii pergi ya?? o_O ssh lah mcm niii asyik nak mkn ajerrrr :P kalau masuk umah cmg mesti mesti mesti nak buat itu lah ini lahhh sib baik leh control lagiiii nafsu niii, 1st time buat chiffon cake nii... alhamdulillah menjadi dgn jayanyer sungguh pun tepi2nyer yg hodoh ituuu sbb ketidaksabaran untuk mengeluarkan kek dr loyang dan tak sabar nak ngap!!!mmg lah lembut dr span basuh pinggan tu ehehe.... mcm kapas kot.. ekekeke... apa pun terima kasih cik mat, mmg best pulak mkn kek ni tak leh nak stop sbb dia gebu dan ringan jdnyer mmg tak muak, rasanyer 1 loyang kita leh habiskan nii ehehe... eh?? mana boleh kena bg tetamu mkn kan kan??? jemput makan ya byk lagi niii ;-).. Kalau nak resepi pergi kat dapur cmg ya..

1 ulasan:

Azura Suhaimi berkata...

ika.. rajinnya dia. Macam2 kek ada.