Khamis, 5 Februari 2009

Maja Blanca...

Salammm.......

Hari ni mcm biasa lah g thursday market tujuaan utama nak beli BUAH atau SAYUR atau BAJU atau atau atau... :P sbnrnyer nak beli buah kalau beli buah kat sana puas hati sampai nak rebeh bahu tp murah!!! tu yg best tuuu... beli limau kecik2 tuuuu ngan beli buah longan sedappnyerrrr.... balik dah kepenatan tak de selera nak mkn tgn lenguh sbb dukung budak kecikk niiiii nak bawak stroller malass sbb ramai org buat traffic jam ajerrr atau mengganggu org yg nak bershopping ajer kan? tp surrender lahh tak leh nak skodeng lama2 penat!! ehehe.... Dr semalam nak buat dessert niii tp asyik tangguh sbb KACANG tak de.. smlm nak pesan ninja tu belikan kacang pun leh lupa kalau dsuruh pun bukannyer dia tahu kacang tu bhgn mana, kdg tu geram sayang jugak suh beli limau dia keliling supa tu sampai khatam ahahaha.... kalau kol tu jgn ckp lahhh asyik kol ajerr tanyer kat mana kat mana, ginilah kalau suh org lelaki ber shopping..:D last2 suh belikan pisang ajerr ekekeke...yg tu sure dia tahu.. :D Ni resepi dr kak hana yg kat jepun tuuu tp selera mek sorang ni global betul!! ni lah salah satu dessert yg dkongsi kat MyR, sedappp tau tp kita ni TER malas letak kat acuan pie ajerrr sbb nak nipiskan adunan kerana KACANG blend ituuuuu...kita mmg antu kacang :D kalau nak cuba leh g kat sini ya ;-) http://www.myresipi.com/top/detail/6990 thanks kak hana!!! ada cerita dsebalik nak buat menda ni td, org dok buzzz dr td ruoanyer puan empunyer bdn ngorok depan tv!!! ekekeke... ampunnnnnnnss!!!! :P

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

I like the valuable information you provide in your articles.

I will bookmark your blog and check again here regularly.

I am quite certain I will learn many new stuff right here!

Good luck for the next!

my page - mouse click the following post

Tanpa Nama berkata...

I know this if off topic but I'm looking into starting my own weblog and was wondering what all is required to get set up? I'm assuming
having a blog like yours would cost a pretty penny?

I'm not very internet savvy so I'm not 100% positive.
Any tips or advice would be greatly appreciated. Thank you

my blog :: a Costa Mesa massage therapist bends people

Tanpa Nama berkata...

I was excited to find this page. I wanted to thank you for your time for this particularly
wonderful read!! I definitely enjoyed every little bit of it and I have you book-marked to check out new things on your web
site. I though you should know, I bookmarked Blogger: Arah at
StumbleUpon so my coworkers may learn from it as well. Could I also share a suggestion.

Acquiring good video marketing could well be highly tough.
I find it most effective to speak to a a San Diego Probate Lawyers.
Our team of Great San Diego Bankruptcy Lawyer are here to help with
all of your legal requirements.

my blog post: Bankruptcy Attorneys San Diego

Tanpa Nama berkata...

Thanks for ones marvelous posting! I truly enjoyed reading it, you're a great author.I will remember to bookmark your blog and will come back someday. I want to encourage one to continue your great work, have a nice morning!

Also visit my blog: Author's external home page.
..