Ahad, 15 Februari 2009

Lilin

Salam kembali,

Semalam bdn tak berapa sihat, pas tu kemas umah tak siap lagi pdhal matahari dah nak tegak ekekeke..dasar pemalass kalau coti2 gini :D, hari ni tekak dah semacam dah kena batuk2 lah pulak... tp tak pe masih leh nak bg makan utk org2 kat umah ni, oleh itu, brg2 yg dah dorder minggu lepas terpaksalah ninja tu yg g ambik sorang2, kesian jugak abis tu mesti org ramai gilerrrr dgn budak2 lagi jdnyer kita kirim ajerr sbb ninja tu mmg tiap2 minggu pergi kat weekend market cari makanan ikan2 kesayangan dia... 3 beg palstik besau tuuuu ehehe... thank you my dear... :-) mlm semalam ninja tu pesan esok tak de munga2 ya, ekonomi gawat..tak pe, mmg tak kisah pun dapat ke tak, tp dgn satu syarat lah kita bg kat dia rahsia ya tak leh beritahu umum nanti jd gosip liar wakakakaka :P TAPI semalam lepas balik dr ambik brg tu adalah sekuntum mawar merahhhh nak gelakkk besarrr ahahahaha...... sekuntum ajerr punyer nak jimat :P tp mahal!!! rupanyer2 dia nak ngelakkan dr dkenakan syarat yg kita bg semalam ekekeke....... thanks my dear, everyday i love u you..... zuttoooo.... :-) ni adalah gmnbr2nyer ya.. sapa2 yg berkenan leh lah order tp kita bukan dealer ya, saja2 ajerrr.... :D tapi ada model2 yg tak bergaji nak interprem jugak :D..


Ilyas 7yr, Izul 1yr 2mnth, arika 5yr


Inilah barang2nyer.. ;-) ada munga sesat, itulah munga yg dbeli oleh ninja utk wife jawa kesayangannyer :P, sapa yg meluat g main jauh2 ya..ekekeke





Tengok puas2 yaaa... ;-) lilin ni wangi.. biasannyer dia org buat wedding gift atau kegunaan kat SPA2 kat sini... letaknyer kat air mmg cantik.. :-)





Tiada ulasan: