Jumaat, 27 Februari 2009

Kukisss!!

Salam dpagi jumaat yg indah,


Semalam bdn rasa mcm tak sihat makan pun nak yg bersup sup ajerrr, jdnyer nak menjimatkan masa dan tenaga si pemasak dan pemakan nihh kita buat Oden ajerr, satu periukkk ajerr kena basuh wekekekeke... :P tp dlm tak sedap bdn rasa mcm nak buat kukiss dah lama beli butter tu tp tak tersentuh sentuh kesian.... jdnyer ptg semalam nguli pas tu malamnyer baru letak ngan cekelat, kukiss tuuu namanyer snow ball tp kat siam ni mana lah ada snow kan??? ehehe... resepi senang bangettt dan hasilnyer mmg lah memuaskan!! tp tu lah, tang gentel2 tu yg malas!!! buat 2 adunan ajerr dpt tak byk dlm 1 tupperware kecik atau sedang gituuu... bila dah mula makan mmg tak leh nak stop sbb sedap dan rangup!!! k, sambung lagi ya, menu hari ni tgh dok pkir lagi nihh, bdn penat lahhh...

ODEN



SNOW BALL dmusim panass :P

1 ulasan:

Aymy with love berkata...

ikaa... sini pun takdak snow... nak sepiring sekut tue...