Isnin, 23 Februari 2009

TAG lagi dan lagiii...

Salam kembali..

Jam menunjukkan kul 11.17pg... :D hari isnin :D.... Ni dapat TAG dr kak masszzz.. mmg tauu kak masszzz niii dia dah tak de keja lain keja nak bg homeworkk ajerrr tak leh tgk org senang!! :P

Do not copy answer*
The tag question must be 100% the same*
Tag people after doing tag

  1. Kak Hana kanazawa :P
  2. Kak Anawahid
  3. KAk mimi
  4. Kak Maria
  5. Kak Zie
  6. Kak Fieza
  7. Kak as75 NZ
  8. Kak Suha
  9. Amy German

Wakakakakaka.... :P


1) How do u know 1?
podo2 ojo wong jowo sihhh.... :P kenal2 kat MyR, malu2 kenkonon masuk porem lama2 dia yg kepoh!!! wakakakaka.... :P

2. What would u do if u never meet 2?
Haaaa....!! yg ni mmg tak sangka berkenalan dr alam cyber bila risik2 ada bau2 oren lakss.. :P kan kan kan???? :P

3. What would u do if 3 n 4 dated u?
Sorang kat utara sorang lagi kat borneoooo sana nunnnnn....sowang lagiiii kat siammmm kita lah tuu :P jdnyerr masing2 bercerita kuarkan loghat negeri masinggg2..wakakaka... :P seronok nii..

4. Would 5 n 6 make a good couple?
Boleh ajerr kottt sbb dua2 ni duk dekat2 ajerr niii :D insyaAllah sama2 leh tukar2 pinggan mangkuk :P

5. Do u think 7 is attractive?
kehkehkehkeh...... tak baper kenal sgttt baru ajerr kenal2 kat cyberr nii tp kak ass mmg cantikkkk comell loteh :D

6. Do u know anything about 8's family?
Tak konal sgt jugak tp bila g blog kak suuha sure nak gelak tgk gelagat anak2 kak suha wakakakaka... :D

7. Tell me something about 9?
Minah sowang niii????? minah sowang nii mmg gedikks sikit kalau tak cayer g umah dia :P

8. What language does 2 speak?
Lorrr...kok enggak phm lagiii nihhh... ngomong jowo bahse rasmi kat umah kak ana niihh :P ekekeke... tp skunk ni dah global rasanyer dah spekong siam pun ada kot??? O_o

10. How old is number 4?
Maaf ya kak maria kalau salah teka.. dah lupa lahhh :D rasanyer dlm 30 an kott sbb masih muda jelita dan ayu yg pasti kita muda lagi ehehe :P

11. 5?
Kak Zie kak zie kak zie........ hummm..... tak baper kenal sgt jugak tp best kalau sembang2 ngan kak zie tp kalau sembang2 org dah nak tutup page dia baru nak citer ehehe.. :P ini komen dr sorang kakak yg drahsiakan namanyer ekekeke... :P

12. Who is 6's favourite singer?
Rasanyerr kalau kak fiezaa nii kannn dia suka lagu2 tamil atau dondang sayang kot :D ekeke

13. 7?
Yg ni pun baru ajerr kenal2 kat Porem MyR... pandai masak pandai2
sumenyerrr tapi yg pastiiii podo ojo, wong jowooo sihhh... :D

14. Is 8 single?
Not available maaa.... :P

15. What's 9 last name?
alamakkk...sowi amy.. tak tahu lerrr... :D

16. Would u consider being in a relationship with 1?
Of kos lahhhh sbb kak hana pandai masakkk, hidup mesti makan!!!! :P

17. Which school does 2 go to?
hohohoho......yg ni den tak tahuu sbb akak ni dpt mertua org jowo BP tp asal mmg tak tahu jdnyer mmg tak tahu ekekeke... :P

18. What do like about 3?
ehehehe..... suka sbb pandai masak jugak!! :D

Wong kg lukuttt.. kerja dah siapp aaarrr... :P puas hati tak???? :P Pas ni jgn bg kerja2 lagii arr kasi makanan tak pe.. :P

Tiada ulasan: