Isnin, 23 Februari 2009

Xtra busy :P

Salam d mlm hari selasa :P,


Ni menu diner, menu siang kita re heat ajerr belen lauk semalam, tak elok membazir kan???? :P alasan owang malas ekekekek... buat ni sbb terasa nak mkn lagi pun dah lama tak mkn dan budak2 pun suka sbb mmg best cuma kali ni gantikan ngan yee mee sbb kue teow tak de stokkk, sedap bangetttt.... lada jeruk pun tak de kita bantai ajerrr ngan serbuk lada wakakakaka.... resepi asal dr mak buyung yg dah nak due tu che`iza tp kita alter2 ikut tekak, tempat dan apa yg ada :P sedap jugakkk!! sib baik tak rosak resepi orang ehehe.... senang jer nak buat ni, kalau nak carik resepi ni g kat MyR mesti ada!! :D jom makan!!!!

Tiada ulasan: