Selasa, 24 Februari 2009

Triple buzy :P

Salam dptg selasa yg panas dan ceria,

Terang ajerr kat luar sana tuu bersih ajerrrr kat atas sana tuuu kalau tak mcm jelebu ajerrr kat bangkok niii :D, hari ni triple busy kena iron bedsheet dan yg sewaktu dgnnyerrr :D.. Oleh itu kuar lah segala penyakit M dan T, bila buat som tum td teringat kat si amy wakakakakaka.... nak buat som tum tp betikkk dah masak mcm mana tu??? :P ampunnnssss.. jgn marahh yerrr nanti kena kena panggang!! :P


SOM TUM


Kesiannn, gmbr budak tgh kengantukan yg tak leh dtahan tahan lagii... :D mama sibuk ngemas dia sibuk terlentang sana sini last2 tertido atas lantai jugak sbb sejuk kot, letak atas katil dia turun balik.. ehehe


Kalau nak tido kena ada lembu busuk dia tuuu nak buat gentel2 cium2 bau yg amatt lah harummnyerrrr.. :D


Ni lah dia, nak abiskan pisang yg dah mmg menopous tuuuu... itu kata kak ana.. :P boleh sama lakss menu ngan mak buyung yg kat jepun sana tuuu tp versi kita freestyle wakakaka.... sapa pedulikk janji masuk mulut sedappp!!! lagi satu kan, kita kalau cekodok2 ni suka buat geseng2 ngan nipis2 aka leper2 gitu sbb rangup!!! tp lain org lain cara kan????pendek kata tepuk dada tanyer selera.. ;-)



Tiada ulasan: