Selasa, 3 Februari 2009

Penat... :-(





Salam,
Hari ni penat sgt sgt sgt dan sgttttt sbb tiap selasa basuh cadar kalau dah basuh mestilah kena gosok kan, tahu ajerr lah kalau kena gosok cadar mesti nak hangin satu bdn dan dalam bdn sbb cadar kan besar tu pasal sental cadar seminggu sekali ngeh ngeh.... PEMALAS punyerr org, pas tu towel laks seminggu 2 kali ganti ekekeke.... dasar MALAS malasan... :P Itu hari beli creamcheese asyik skip ajerrr nak buat kek kat atas niii mana taknyer tgh diet, pulaknyer kek ni kan TERAMATTTTTTTT SEDAPPPPPPPPPPP YG AMATTTT SGTTTTT....mmg gemuks!! dah byk kali gak cuba resepi niii sblm ni cuba resepi lain tp rasanyer resepi yg ni senang dan sedap sedap sedap.. :D Mcm biasa lahhh resepi ambik kat nunnnnn d MyR kalau nak cuba ni masuk sini k ;-) http://www.myresipi.com/top/detail/1325 Memula buat kat cup pastu tak sabor dtambah cuaca dah panass skunk niiii humban sume sekali kat loyang ehehe..... yg pasti rasa ttp sama dan asli... Thanks F&N!!

Tiada ulasan: