Rabu, 11 Februari 2009

Layan gambar k ;-)

Salam kembali ;-),

Ni gambar2 baru ajerr ambik saja nak ngetest dan belajar ambik gmbr ehehe.... maklumlah tak berguru main tekan ajer butang sana sini :P


Ni ank yg bongsu, dah setahun 2 bulan dah ponnn, kejap ajerr pejam celik dah lari2 pung.. :D peramah, dan sentiasa senyum, baka yg ni ajer menjadik sikit kacukannyerr, baka yg lagi 2 org tu baka atau gen maknyer yg kuat wakakakaka....


ssh nak ambik gmbr si kecik niii, lincah sgt.. ni lah rasanyer yg dia dok diam :D..

Ingat lagi tak pokok yg sebelumnyerrrr???? dah besorrrrrr daunnyerrr ekekeke...suka kita ^_______^... baunyerrr sedappp ajerrr kalau cubit2 kat daun tuuu... kejap ajer dia kembang tauu...


Gmbr pg tadiii... tgk ajerr lah matahari tuuu..dah nmpk sgt mmg panass dan bahangnyerrrrr, itu lah salah satu ciptaan drNyer yg maha agung..



Hari2 mmg kena ngadap pemandangan niii :D, tp bulan ni dah musim bunga sakura tiruan berbunga sebelum ni dia tido, perasan tak ada warna2 pink?? nanti kalau turun bawah g snap dr dekat mmg lahhh teramat cantikkknyerrrrr mmg mcm sakura, kalau bunga ni dah kuar maknayer musim panas dah pun tiba oleh itu bersiap sedialah kat umah kipas manyak3... kalau dia bergugurannnn... alalalalalala....... romantikkk gituuuu... mmg best tgk munga niii :-) sejuk ajerrr...




Dah pandai panjat!!! kalau kat umah ni, pantang nmpk kerusi sure dia panjat... kalau kat dining table mmg tak leh letak brg kat situ mmg kejap ajerrr dah kat lantai..



Salah satu bunga yg ada dekat2 ngan swimming pool, cantik munga ni tp anak2 kecik yg ada kat bangunan ni ganas2!! abis sume togel kena cabut!! ehehe... ni ajer yg selamat kot sok lusa tak tahu lahhh... anak2 kecik tu termasuklah ank kita ekekeke.....
Ini ajer gmbr utk hari ni utk lepaskan kepenatan setelah lama menyepikan diri.. lama ke???? :P






Tiada ulasan: