Rabu, 18 Februari 2009

Lalalalalalala..... lala nenas masak lemak..lemak dah tepu :P


Salam rabu.... :-)
Dah lama dan teringin nak makan lala niii tp jarang guna lala localnyer, sbb takut kena sakit perut jdnyer kita masak lala guna lala atau asari jepun... mahal tp apkandaya mmg peberettt niii, tapi 1st time masak lala berlemak lemak niiii bdn pun dah naik lemak niii :P mmg sedap rupanyerrrr... resepi yg mudah simple dan sedap... ambik kat MyR, resepi sapa lagi kan kalau tak bukan mak buyung dah nak due tuuu che`iza, satu kampung niiii lain tempat ajerrr :D thanks che`iza, awk ni mmg terrer masak lerrr.. ;-)
Psstt: date ngan hari kat atas tu menggong sikit tak reti lahh nak jd mekanik ni betulkan.. lauk hari RABU, 18hb 2 2009 ehehe....

Tiada ulasan: