Selasa, 19 Oktober 2010

Meet Blogger from Singapore 'Bisous A Toi'

_DSC0409
LAPIS LEGIT ECONOMICAL

Salam sume!!! :D

Oppssss.... jgn salah sangka ya kek kat atas nun bukan kita yg buat wakakakaka... tapi buah tgn dr KAK RIMA @ Bisous A Toi Blogs, nak tunggu kita buat? tunggu dah tua kerepot kot baru pas ahahahaha...

Sbnrnyer hari ni byk benda yg dibuat, dr pagi terpaksa tunggu order dr furniture co untk delivery brg yg kita order 2 minggu lepas iaitu dining table dgn 2 set of bookshelf, dia org bwk brg tu sumenyer loose, jdnyer terpaksa duk melangut tunggu dia org fix kan sume sekali, punyerrrrrrlah lama! huh! DAN lepas tu kemas2 gitu gini dah bersiap sedia g jumpa sifu kek lapis dr singaporeeee!!!!!!! yippeeeeee!!! mcm mimpi menjadi kenyataan u! lebih glamer dr artis2 tawww! wakakakaka... thanks a lot to KAK RIMA n SOTONG SONIA yg sgt cute! sgt2 cute! like father like doter loorrr sori kak rima, sonianyer face close to daddy lerrr :D BUT akak pulak babyface lorrr, muda tawww! BUKAN TUA KEREPOT wakakakaka.... orgnyer pun kecikkk jer sgt salute sbb almost everyday kak rima membaking ;-) murah rezeki ya kak sbb bg ke org :D

Berbual gitu gini sekejap jer dah kepenghujung, best bual2 ngan kak rima mcm dah lama kenal n kak rima pun senang mesra dgn org yg tarafnyer ke bwah mcm kita nii, terharu sgt! Harap2 nxt time leh jumpa lagi ya kak rima jgn lupa bwk kita naik kereta ya kalau kita g sg :D hihihi... seriously, sgt segan mulanyer nak tegur2 kak rima yg mmg tarafnye sifu segala baking haish! sib baik kita ni kira bukan 1st time jumpa blogger soooooo, sendiri mau ingat looorrr ahahahaha.. HARUS jumpa kalau sihat tubuh bdn ye tak? :D Untuk kak rima, selamat pulang ke SG dgn selamat esok ni ya insyaAllah.. owwhhh! btw! kek lapissss tu sedap bangetttttttt! dia punyer sweeteness mmg ngam! tak leh berenti makan loor! :D mmg SEDAPPPPPP! ;-) thanks again kak! akaknyer sticker iteewww kita simpan buat kenangan hihihi....

And besok kita ada meeting, welllllllll phm2 jer lah akn bz lagi n ada benda yg nak diuruskan.. UNTUK SEMUA KUNJUNGAN TERIMA KASIH!! :-) InsyaAllah akn buat kunjungan bila free nanti!!! see u again!! hv a good day buat semua!! :-)

P/S>>Kak rimaaaaaaa! gmbr byk blurrrr :-( nmpknyer dr kamera akak jer lah yg ok, nak kena study lagi dan lagi dan lagi, td balik umah cek2 baru jumpa dekat mana shutter dia wakakakaka... aiseeyyyyyyyyyy! pick up lembap mmg mcm gini lerrr :D


_DSC0407
jeng jeng jeng!!! sgt sedappppppp! ;-)

_DSC0357
Kak rima n her doterrr sotong sonia!!! :D dia sgt cuteeeee! makcik itamlah dia takut2 kot! :D


_DSC0371


_DSC0396
Pricelesss lorrr walau hanyer sticker :-) tenkiuuuuu so mch kak!

16 ulasan:

Yat Maria berkata...

wahhhhhhh...sudah bersua muka & beramas mesra ngan kak rima ya..ahaksss...best kan..kita yg dok setanah pong lom jumpa maklum...tahap malu2 miaw kita tinggi hikhikhik...

wahhh dapat kek lapis lagik..jeles nih..

agaknya sonia jumpa kita pong takut kut ..akak pun gulap lah jugak muahahhaha...

Jun berkata...

wah wah..rima p sana sempat jumpa ika..bestnyer..

Mas berkata...

bestnya ika dah jumpa kak rima....jelesnya kita tau ika dah rasa kek lapis yang mengancam tu..besstnya ika, geram gak tengok sonia tu...cunnya...

anymz berkata...

waah..majlis suai kenal tak ajak ek?..
eh!ika betul ke nak tolong cat umah akak? betul ni?..akak sebenarnya pekenan sgt rumah yang satu kaler je..akak nak kaler ijo lumut..ada tak agaknya..puas akak cari kat kedai ICI semua takde..jgnlah ambik upah mahal2 sgt..akak tgh menganggur ni...hahaha:D

Ummi berkata...

Waaah Ika, pertemuan gempak ni dgn Rima and her cute daughter...bertuah la ko dpt lapis lengit Rima tu..mmg tgk dia baking, kelessss gitu!

Juwita Jamaludin berkata...

Itu yang best berblogging ni bila jumpa mcm dah kenal lama ye tak.. Bila la dpt jumpa ika plak

HALAMANKU berkata...

Wah.. Ika besnyer.. bertuah.. selalu jamu mata jek ngan menu2 kat tingkap tapi kalini real boleh rasa menu masakan K. Rima.. lah lah tomeinyer sonia... moga Ukhuwah berpanjangan...

Tanpa Nama berkata...

wah rima looks so young! how can she be same age as me?! my hair's grey n thinning?!

sori eh puan rumah..1stime tengok Rima walau duk satu negeri :)

-awin-

Ida Ddapur berkata...

wahh..bestnyer ika..dpt b'sua ngan sifu ni...tgk kek lapis dia, mmg mengancam habiss...halus-halusan mcm tuan dia jugak..k'ida pun sama..lum b'sedia lagi nak uat ke lapis..sbb tak ada bakat

Ayu berkata...

salam ika,
wah!! dah dapat autograph tak?..
hehe..untung ika, dapat bertemu, ...akak yg sama bendera belum ada chance nak bertemu..mungkin kalau bertemu lidah kelu..heheh sebab akak ni kan pemalu..hehe..

PearlnScarf berkata...

bestnya dpt jumpa k rima...

Rima berkata...

Alamak Ika.. I very the malu one.. i no sifu lah.. only just like u all aje.. baking and then makan what we bake.. ambik gambar pun bukan nye pro sangat..

Sotong Sonia dari semalam main the train.. suka sangat dia dgn train baru dia tu and tks alot for the gift.. how on earth do u know i like that kinda of colour.. awwww sungguh cantik and i like Jim Thompson alot eh eh not him cos dia dah hilang kat hutan kannnnn hahahhahah

Once again ty for the wonderful time.. sotong and me very terharu one! xx

cikmanggis berkata...

salam ika..bestnya dapat jumpa Rima yang pakar kek lapis tu..dan dapat kek lagi:)

ika anak lelaki ika tu makin besar makin rupa jepun hehe..hai nak buat menantu pun dah tak ada anak pompuan yang available kihkih

Jiya berkata...

wahhh ikaa... bertuah dpt kek lapis. perghh! cantek lapisan tu. jenuh jugak nak wat camtu kan. mmg perfect! nko kena menuntut lebeh kat kak rima tu pastu nko watkan tuk aku bila nko gi sini ya ika. muekekekekekekekeke

hana berkata...

rimmmmm... ko biler nak bagi aku kek lapis?? wakakakakakaaa.... jeles tahap cipan! huH!

Rima berkata...

LOL Hana.. nanti lah kalau kita sampai ke sana.. berkotak kotak ku bawak khas untuk mu hahaha.. sigh.. tak pernah gi jepang pun.. :o(