Isnin, 4 Oktober 2010

Kembaliiiiiiii :D

DSC_0007
Model of the dayyy!!!!! :D gmbr ni masih menggunakan D60 looo... masih belum mengxplore lg dslr yg baru ni maklomlah pick up lembapnyer ngalahkan siput :D..

Salam kembali bersiaran buat semua!!!!!

WINDUUUUUUUUUnyerrrrrrrr!!!!!! Haishhh! panjang citer niiiii kalau nak mulakan :D tapi kita tak yah citer panjang2 ya, kita citer pendek2 jerrr lah lg pun minggu ni akn kembali berSIBUK dgn urusan sekolah, almaklomlahhhh meeting sana sini sinunnnnn.. Sekalung PENGHARGAAN buat yg dtg singgah :-) berjuta juta kasih pada yg merindui ;-) tak terhingga byknyerr penghargaan dan terima kasih pada semua org yg mendoakan urusan BERPINDAH rumah dipermudahkan dan ALHAMDULILLAH, settle selama seminggu, tp byk yg belom di susun sbb naik pening kepala byk sgt barang, terpaksa beli rak buku 2 set dgn dining table tuk kids, nanti dah sampai kita letak ya gmbrnyer :D.

Ni nak citer kenapa tak leh nak online sgt nii huh! line tepon tgh di upgrade kan skrg ni kat bangunan umah ni jdnyer ada gangguan selama berminggu minggu lah niii agaknyer, kejap ok kejap kong kang esok turn tingkat 10 pulak ada gangguan kalau tak turn tingkat 10 pun sama ajerrr setiap hari ada gangguan tu yg tension sgt sampai kita pun tak de mood nak jengah FB atau umah sendirik huh! ni pun connection mcm biskut, kejap tenggelam kejap timbul haish! merajuk selama beberapa hari tak mo bukak lappy wakakakaka... sbb satu hal PASSWORD, terpaksa buat acc baru tuk skype :D sejak tu terus malas nak bukak lappy :D kena jangkitan FORGOT PASSWORD dr jepun ahahaha....

Terpaksa mengundurkan diri buat seketika, akn membuat segala balas kunjungan insyaAllah bila free n settle sume kerja rumah tuk hari ni, mintak maaf belum sempat nak blogwalking lagi, harapan pd semua org semoga tidak melupai diri yg sengal ini ehehe... MEKASEHHHH sekali lagi :-) opppsss... mekaseh buat LALING NINJA utk hadiah besday yg dipostpone kan sbb nak berpindah itu hari wakakakaka.... love u dear!!!! :-)


DSC_0289
Ni salah satu adiahnyer jeng jeng jeng!!! D90 kit kit :D. masih menggigil lg nak pegang kamera ni sbb berat! sgt berbeza dgn kamera tua kita D60 tuuu, tp khidmat D60 masih dperlukan :-), tidap lupa juga laling belikan bukuuuu masakkk2!!!!! ada 3 jenis, yg paling best buku rotilah! kikiki... pastu buku BENTOUUU aka BEKALLL DANNN jeng jeng jeng!!!! dapat rantai!!!! wakakakaka... tamak punyer olang loooo hihihi....

13 ulasan:

Mas berkata...

sibuk lagi makcik sorang ni...letih kan berpindah, banyak keja nak buat...ika jangan lupa rehat tau...nanti dah settle semua boleh ika melepak depan lappy ngan senang hati..moga semuanya cepat2 settle...rindu tau kat ikaa..

hana berkata...

waweeeeeeeeeee... udah dapat ajat di atiiii! omedetou gozaimasu! mmg masyukkkkkkk!! muekekekekeke....

indahhouse berkata...

Salam ika,
Cakkk!! comel sungguh model of the year tu.
Alhamdulillah, urusan perpindahan dah settle. maka, kena rajin2 mengemas pulak kan? Sian dia...

Moga ika dan family gembira di rumah baru. Dan tahniah... dapat DSLR tu...! jeles 10x.... hahaha

♥LOVE2COOK♥ berkata...

Hi Ikaaaaaa!!! WB my fren...hehe ;)

Whoaaaaa camera baru erk...after this leh ambik gambo lagi cantik! Ur pics mmg cantik b4 this pun! :D

Brought U some crumbed boxing chicken...

fara dean berkata...

kena khatam guna d90 ni..pastu bole ambik gmbar cantik2..hihi..seronoknya..
kat sana berapa bhat agak2nya..nnt kot husband p sana bole tgk cari nikkor lense lain plak

cikmin berkata...

wah...tahniah la ika dapat adiah yang grande tu...best betul... :) kakmin dah tinggal offline mesej kat ym tu ye ika.. :)

PearlnScarf berkata...

wah.. best nya hadiah beday dia.. anyway happy besday

3 hungry tummies berkata...

Selamat kembali! Jealously dapat hadiah begitu, nak jugak hehe

Jiya berkata...

pewwiiiiiittttttt dah masuk geng d90. hihihi... wahh pasni leh la tonggang tonggeng. akekekekkee

mrs zach berkata...

wah wah wah....dpt D90 dari encik ninja. feewiiit..

kite dh let go dah D60 tu. skrg ni laki bini menembak dengan D90. oohh...sgt best ok D90 ni kak. klimaks giteww...ooppss...ahaks

cpat2..bg resepi bentou plak. eh kak, encik ninja bg buku tulisan jepun ye? perghh...respect!

sue berkata...

Eiii...best2..makin rajin la menembak ya...Bila nak intepremkan makanan nih...hehehhehe

Ida Ddapur berkata...

slm ika...baru nak jejalan sikit umah kwn2, semoga happy di rumah baru..dah abih kemas, emm...mmg take time kan,..pelan2 kemas, bab susun-menyusun tu la yg amik masa..
ika...D90 hi..hi sebiji mcm husband akak punya, k'ida tumpang2 pakai je..bab2 kamera ni akak kurang arif, tahu snap ja

SURIA AMANDA berkata...

wahhh...bestnya....dslr baru..Lisa lak..hanya mampu berangan jer la buat masa ni...