Khamis, 12 Ogos 2010

Bubur Kacang Hijau+Pulut+Durian


DSC_0892
BUBUR KACANG HIJAU+PULUT+DURIAN

Salam kembali dpetang 1 ramadhan :-),

Hari ni kan kan kan, tak tahu nak buat apa jadual kita mcm kekosongan TAPI hakikatnyer byk kerja tuuuu.. malas betulll nak buat itu ini :D.. Masak untuk sendirian berhad dah siap tggl masakkan tuk ninja dgn kids jer lah, kita tyg dessert dulu sbb nak hantar kat umah atas ni sbb rasanyer kita tak pernah bagi lg bubur kacang hijau ni nak2 letak durian pulut sume :D Resepi semua org leh buat kita main campak2 jerr tak sukat pun sbb dah TER biasa begitu :D.. Hari ni masak ayam jer ayam apa2 lah ehehe.. nanti malam karang lepas terawikh tak pun sok2 pagi baru n3 ya :D malam sibuk sikit nak menggosok baju, dan hari ni kan sebenarnyer thai cuti mothers day, org2 thai menyambut hari ibu saing dgn hari lahir permaisurinya.. Ok, nak masakkan lauk tuk org berempat tu pulak haih! Untuk yg berpuasa SELAMAT BERBUKA!! ;-) yg tgh cuti pun selamat berbuka!!!! hihihi....


DSC_0894

3 ulasan:

Anna Da Lady berkata...

Selamat berpuasa. Hm, menariknya bubur tu. Saya baru je beli tadi bubur kacang hijau untuk berbuka. Tapi, tak pernah lagi try makan dengan pulut. Sedap ke?

aeinio berkata...

menariknya.... adehhhhhhh

ibh berkata...

Uish!...tak penah lagi mkn bubur kacang ngan pulut..klau cendol ngan pulut penah try..(^_^)