Jumaat, 13 Ogos 2010

TAG n Award




TAG n Award yg sama dr
KAK FARADEAN dgn KAK WANIEYRA, puasa2 ni terlebih masa kita cuba buat mana yg boleh ya :D

Soalan 1: Adakah anda rasa HOT..? Jawapan : Kita hari2 rasa hot sini siang2 tak bukak air cond looo :D tp skrg ni mendung jdnyer hot kurengg sikit :D

Soalan 2: Upload wallpaper PC/laptop yg anda gunekan skrg?

Jawapan : Kita buta IT :D nak buat boleh tp kita yg tak phm tulisan kanji ni yg payah sikit :D yg pasti wallpaper PC ni original dr SONY VAIO


Soalan 3: Cerita pasal gmbar nih..?

Jawapan : nak citer pasal wallpaper tu tak de citer dulu2 pernah letak gmbr tp ada ORG komplen sbb terlalu berat lambtttt sgt nak loading :D

Soalan 4: Kali terakhir makan PIZZA..?

Jawapan : huh! soklan nak payer niii.. :D kalau pizza BELI lama dah tak beli itu pun bukan PH kalau pizza buataan sendirik g klik kat bhgn roti carik pizza itulah pizza terakhir yg kita buat n makan :D


Soalan 5: Lagu terakhir anda dengar..?

Jawapan :
Lagu terakhir yg kita dengar lagu korea 'Please, Don`t forget me'

Soalan 6: Apa yg anda buat selain selesaikan tag nih..?

Jawapan : hohoho.... byk kerja looooo kerja umah yg tak pernah abis huh!

Soalan 7: Selain nama sendiri anda dipanggil nama ape..?

Jawapan : Ika, :D nama lain tak de lah sapa2 yg rela hati nk bg nama samaran kat kita boleh jugak :D


Soalan 8: Tag lagi 5 orang...

Jawapan :
jeng jeng jeng tak de nak tag sapa2 tp dgn suka citanyer nak bg award kat semua yg dtg sini, break the rule dah ni hihihi... buat pd mana yg nak buat ya tak de paksaan,

Soalan 9: Siapa orang no. 1...?
Jawapan : cannot answer loooo sume org baik2 belaka


Soalan 10: Katakan sesuatu pada orang no. 5...?

Jawapan : Sayang sume orggggg!!!! :D


Soalan 11: No.3 ade hubungan ape dengan sape...?

Jawapan : :D


Soalan 12: Bagaimana pulak dengan no.2...?

Jawapan : Semua2 baik :D peramah seronok berkwn dgn sume org

Soalan 13: Kata2 cinta dengan orang no.4...?

Jawapan : Cinta dan kasih pd semua org :D


Soalan 14: Berikan 5 fakta yg anda tahu pasal orang yang anda tag..

Jawapan :

1>Kenal melalui website masak2
2>Kenal melalui dunia blogger
3>Kenal sbb kita suke berkawan
4>kenal sbb semua org baik2
5>Kenal juga sbb semua org juga tak sombong n kongsi ilmu

Ok, kak fara dgn kak ira kerja sekolah dah siap!!!! hihihi... ngelat sikit jerrr :D

Tiada ulasan: