Khamis, 5 Mei 2011

Giveaway From Moscow by Mizslullaby.com


Salam pagi sume :-)

Hari ni nak siapkan kerja rumah dr KAK NOR SECUBIT GARAM, kita tak kenal ngan blogger ni tp since dah kena tag tu kita ramah2kan diri kesana ya, tak ssh buatnyer cuma letak banner yg kat atas tu sebagai syarat, pastu kena jadi follower n masuklan link kat bloglist selepas tu tinggalkan link kita kat n3 dr MiSzLuLLaBy.. Salam kenal2 ya kak dr siam :D mekaseh..

Nak tahu lebih lanjut sila ke link http://www.miszlullaby.com dannnnnnn salah satu syaratnyer kena TAG 5 org yg seterusnyer. cepat2 buat nanti abis tempoh :D antara 5 org yg tersenaraiiiiiiiii jeng jeng jeng!!! jgn lepaskan peluang ya ;-)

5 org yg kena tag:

1 SATOAKIMAMA
2 UMMIAFFAF
3 KAK SHEILA
4 NOORSHA
5 KAK JUN YUMMYLICIOUS

4 ulasan:

K.Nor berkata...

tq ijah... mmmmmmuah! :)

Wanieyra berkata...

tema kasih....kena siapkan juga ni, kot2 boleh menang...hehehe

Jun berkata...

hmmmm...nnti2 la ye..kalau sempat..baru nk declare cuti masak, ade tugas ye...arini n esok kita bz sket...ade tetamu wiken ni...hik2.

anie,Nagoya berkata...

eh???....ai ke tu?nak wat tak geti.ajo le