Khamis, 5 Mei 2011

Hadiah dr Kak CT delima


Salam kembali,

Kali ni dpt card CREDIT atau lebih senang kita kata dapat makan FREE kalau berkunjung umah kak CT DELIMA hihihi..... jdnyer g ambik kat umah kak CT kalau nak makan percuma :D

Ok kak CT mekaseh byk2 kita dah letak jgn lupa tgh hari nanti nak makan sana ya :D

2 ulasan:

CT Delima berkata...

Assalamulaikum Ika

bole2... jom datang rumah kita masak sama2, borak2, ketawa2 sebab perut dah kenyang nanti kan... hehehe

nak dtg kul berapa ika, naik apa? jet ker? jangan lupa parking atas bumbung kalau naik jet tu ya. kat bawah paking semua full.. hahaha

::Azura Rahman:: berkata...

eh nk joinnnn jugakkkk... =)