Rabu, 8 April 2009

Bb bread puding.. :D


Salam kembali ;-),
Haaaa...yg nih pun kes tgk kat umah kak nor my dear sister yg baik hati tu kan buat lah bb bread puding nihhh...bhn2 mmg lah senang bangettt, nak buatnyer pun tak leceh tak sampai stgh jam dah siap hihihi....... satu lagi menu org malassss ehehehe.... tp rasanyer mmg sedap.. resepi kat MyR dr kak fida yg byk nyumbang resepi kat MyR ;-)... kata puan punyer resepi ni kata sbb nyer bb dia letak kat muffin tray sbb tu kecik mcm baby tp ikut sedap org atau tgn yg buatnyer lahhh kalau nak letak kat loyang pun tak salah dan tak kena tangkap tp dah tak leh nak letak nama baby lahhh nak kena letakk nama bapak bread puding ehehehe..... tepuk dada tanyer selera ya sbb sedap dan ringkas, ank yg kecik tu dok mamamamamamamam ajerr kejanyer ehehe..maknanyer sedaplah tuu..customerr tetap tu ;-) dapatlah 6 bijik guna 2 keping roti kalau ikut resepi asal, tp rasanyer ;ah kita suka letak cekelat cip sbb mixed fruit ni rsanyerrr kurenggg sikit lahh sikit ajerr tak lebih :P ehehe.... sekali lagi djemput makan ya ;-)

Tiada ulasan: