Isnin, 20 April 2009

Sayur tak tahu :P...


Salam dptg senin :D,
Humm...bila dah malas, inilah yg kuar hihihi.... lauk ntah apa2 ajerrr.. :P asal leh makan.. makanan jepun tp nama apa ntah tak tahu lerrr...sedap dan selera ngan tekak kita nih.. hihihi.... sbnrnyer dr pagi mata pedih tak leh nak bukak sgt kalau bukak pun mesti kuyu ajerrr sbb masuk angin ehehehe... dr dulu ada penyakit pelik ni, kalau dah pedih mata ni satu hari mmg tak ilang dan satu hari jugak mata bukak kecik ajerrr, dah g chck kat pakar mata tp doc kata tak de apa2 cuma rabun tu biasalah... ntahlahh..sejak sekolah lagi... hari ni mmg byk keja maklumlah hari isnin, kena buat major cleaning sbb ahad dah membongkang hihihi.....meluangkan masa bersama keluarga, itu penting!!! kecuali kalau ninja kerja mmg dah kurang kerja mesti free sgt2 walhal baju melambak nak kena gosok ehehe.... sbnrnyer baju ni punj tgh byk tp masih dok kehulu kehilir kita pun tak tahu apa yg tak stabilnyer selain bulan mengambang nih :-(.. eh? jemput makan ya kalau tak leh telan kita mkn brownies jap lagi k ;-)

Tiada ulasan: