Jumaat, 17 April 2009

Pic coti2 hihihi...... :P

Salam kembali :-),


Untuk sesiapa yg NAK TENGOK GAMBAR ajerr dpersilakan bukak mata hihihi... kalau TAK NAK TENGOK buat2 tak nmpk atau buat2 pejam mata.. :P ni lah antara gmbr, amtara mmg byk sgt ambik gmbr sampai ninja tu bising!! maklumlah mmg suka ambik gmbr tapi gmbr taklah sehebat pro2 yg ada, ok lah takat bg famili tgk kan???? apa pun, jom tgk gmbr ;-) GAMBAR JAMBAN tak dbenarkan ambik muahahahaha.... ikan jaws laks tak nak kuar sbb cetek!!


Ni lah MAKCIK yg sentiasa jg si kecik nih hihihi..... kehulu kehilir mesti pimpin tgn, nak harapkan si abang mmg lah tak boleh dharap!! :D


Suka tengok gmbr nih, mcm model laks :P... sapa yg ambik gmbrrr tu???? ehehehe... PERASAN!!

Ni lah MAKCIK yg baik hati tuuuu.... :-)


Ni lah si kecik yg tak reti penat main ngan pasir, pandai pulak menda tak leh mkn dia tak mkn pulk pasir tu hihihi......


Muka budak nmpk air laut....mmg tak leh caya...sekejap ajerr dah hilang nak masuk kat dlm air, nak2 bila tgk ombak dtg punyerlah suka.... :D


Jgn kacau!!!


3 beradik...

Makcik ngan abang...

Mmg macam dalam aquarium!!! dlm bahse melayu tak reti nak sebut, ni lah dia UNI kalau org jepun mmg makan menda ni mahal laks tuuu.. nak pegang ajerr tp ninja tu tak bg hihihi....

Boleh cayer????? ikan pari youuu, siap main2 kat sisir pantai mmg lucky lah we all masa tuu dia tgh nak main2 air, comel ajerrr... warnanyer mcm tu lahhh..mmg cantik!! :-) tak yah nak g laut dalam dah ada pari kat tepi pantai ajerr ehehehe..
Buah!!!!!!!!! mcm2 ada tgh musim kot borong buah ajerr abis RM150 hihihi.. punyerlah tamak tp sdih sbb raja buah ninja tak bg beli takut separuh jalan masing2 dah pengsan!!! hihihi.....

Tepi laut.....ada buai.. ehehe
Pemandangan pantai yg sememangnyer cantik dan menenangkan jiwa :-)... oleh kerana ni private beach tak ramai sgt yg duk kat sini cuma ada beberapa bilik ajerrr.. tu yg best tuu...


Alhamdulillah, dapat tengok sunset :-) suka gambar niii... :-)

1 ulasan:

Azura Suhaimi berkata...

kat pantai mana ni ye? cantik