Jumaat, 17 April 2009

Gmbr Bekal masa g coti2...





Salam hihihi.......
Sajer ajer nak masukkan gmbr bekal masa dlm perjalanan nak ke destinasi cuti2 tuuuu...... huhuhu..... masa g cuti2 tu kita bawak bekas maid masa mula2 kerja ngan kita dulu yg tak reti nak buat kerja tuuuuu tp dia nih sporting sbb tu leh bwk dia... sampai skrg masih tak pandai nak buat kerja, kali ni misi dia adalah menjaga budak2 eehehe.....sbb mak budak sibuk jd camerawoman tak bergaji utk keluarganyer eheheh..... bangun buat bekal tu sume kul 2 pagi sampai 4.30pg baru habis!!!! tak dpt kubayangkan kalau kena masak utk 20 org ajerr lahhh ntah2 3 hari 3 malam hihihi baru siap... :D yg tak de dlm gmbr, sandwichhh yg tak terkira byknyer, mcm2 sandwich tp bukan sndwich main sapu2 jam tauuu, ni sandwich telur mayo, telur goreng, tuna, salad ntah lah mcm2 sandwich ada.. pas tu gmbr sambal telur lupa nak ambik sbb dah masuk dlm plastic bag ehehe..... mula2 cdgn nak bawak pulut ngan rendang tp bila kol mak n kita kata nak bawak pulut mak tak galakkan sgt sbb perjalanan jauh takut perut SEBU!!!! huhuhu..... jdnyer kita gantikan dgn mee hoon goreng ajerr lahhh ehehe...senang kerja sbb sume2 dah siapkan sebelum masuk tido... oowwhhh ada lagi sosej pun bawak jugak.ehehe... ayam kat atas tu resepi akak kesayangan yg kat ganu tuuuuu.... nak resepi ambik kat umah kak nor ya, sedap!!! tp mcm biasalah derhaka sikit kak nor ehehe...sikit ajerrr.. halal ya.. tq!!! gmbr cuti2 siam akn dmasukkan sebentar lagi hihihi.... tp gmbr jamban tak de arrr... :P

Tiada ulasan: