Jumaat, 17 April 2009

Khao Phad Kung atau Fried rice with shrimp... kena sebut sume sekali ya.. :P


Salam kembali dan akn kembali selepas ini :P,
Ni menu semalam, PENAT + MALAS = PEMALAS hihihi...... ni buat diner semalam, punyer lahhh malassssssss ntah bila nak RAJIN kita pun tak tahu ehehe..... khao Phad Kung mari kita belajar bahse siam hihihi........ mcm tu lah dia punyer hias kalau order nasi goreng nih cuma yg tak de dlm gmbr nmpla+cili.... sedap jgklahhh cuma dia mmg tak pedas sbb tu kena mkn ngan nampla+cili tuuuuu baru kick sikit.... N3 cuti2 siam akn letak seleps ni ya byk kerja lagi ni pagi2 celik mcm nihhhh, belum kemas lagi belum sana sini tp montot dah gatal kat kusi tu pasal sume kerja tergendala ehehe..... jemput makan ya, kalau nak makan kita buatkan yg baru sbb yg nih dah masuk Cantik WAter bangkok kot muahahahaha....... :P

Tiada ulasan: