Khamis, 23 April 2009

Manggo spin spin spin...pingsan...


Salam kembali dan akn kembali selepas ini :D,
Emosi semakin stabil dan semakin aktif hihihi..... maklumlah dah nak balik kan? ehehehe..meroyannyer macam kena tggl sebulan!!! :P td g umah kak nor ada lah si MANGGO SPIN2 niii..pas tu merayap umah kak yatie, eh??? ada jugak MANGGO SPIN niiiiii...gggrrrrrr.......ingatkan nak jd owang no 2 tupanyer dah ketinggalan ehehehe.... sedap tapi mcm biasalah menderhaka itu musti hihihi.... tak letak susu segar pung sbb kita guna yogurt soda... letak dlm 1 cwn stgh hasilnyer memuaskan!!! rasanyer mcm ada letak susu mungkin PENGARUH yogurt tu tadi kot ehehe... eh, jomlah minum sama2 ya.. nak suh buatkan yg fresh ada lagi 3 biji pelam tuuuu.. KAK HANA!!! dah g jusco lum... :P hihihi.....

2 ulasan:

cikmanggis berkata...

esok pasar malam kat putrajaya ni,nak beli mangga nak spin and twist hehe

ijayuji berkata...

beli kak mangga byk2!!! mcm2 leh kerjakan ngan mangga tu ehehe... tp mmg lain lah rasanyer tp tak tahu jgk lah sbb kita guna yogurt soda sbb fresh milk kita tak minum lerr hihihi... :D