Sabtu, 18 April 2009

Pineapple SmOOtH>>>>>>>TTTTTTT :D


Salam dtgh hari sabtu :-),
Hari ni borink yg amat sbb kena stay kat umah tanpa ninja..cuma ngan budak2 ajer lahh... :-( dah terbiasa hari sabtu ninja tak kerja bila kena kerja rasa mcm sunyiiiii ajerrrrrr tak de org yg nak dbuat gaduh hihihi...... bunyi mcm ngenngada :P alaaa...sume org pun mcm tu kan??? kan??? kan??? :D tak tahu nak buat apa pas tu dtambah laks emosi mereng sikit nihhh maklumlah tgh bulan ngambang ehehe... ok lah nak relevenkan topik kat atas sana tuuuu, td g selong sebok cari nenas, dah beli dr hari khamis tp tak terbuat jugak asyik tangguh ajerrr sampai nenas tu masak!! ingatkan nak buat masa nenas tu mekal2 sikit sbb mesti masam2 manis, kita ni kalau yg manis semuanyer kurenggg sikit nak2 kalau juice, biar ada masam2 sikit baru kick tp lain tekak lain cara kan???? tu yg g mandai2 tambah oren separuh tu hiihiihiihii..... ni terjangkit kak hana aka ANA JAL TG muahahahaha....... panas2 mcm ni mmg best menghirup smooooooooothhhhhh tttttttttttt ni tau..ehehehe.. jom minum!!! ;-) resepi asal dr kak yani pas tu dpt si kak hana aka ANA JAL TG tuuu dia oter2 ngan nenas!! :P tp kat sini mmg byk nenas, byk jgk yg jual2 smoothii mcm nihh sbnrnyer senang ajer buatnyer humban sume masuk dlm blend..siap!!! ehehe...

1 ulasan:

cikmanggis berkata...

sejuk tekak nampak jus ni hehe