Isnin, 13 Julai 2009

Air Soya dan Okara atau hampas kacang soya

Yg ni air soyanyer sooooooo yummmy tauuuu homemade air soya niii kita leh sesuka hati nak manis camne kita kurengg dgn manis2 ni just buat manis2 buah jerr ;-)


Yg ni OKARA atau Hampas kacang soya

Salam, masih dptg isnin dah nak malam hihihi sbb mendung!! :D




Haaaa....ni air soya dah byk kali buat SEBABnyerrr???? stok nugget dah habis!!!! malasss betulll lah sbb setiap kali buat airnyer kita lah yg kena minum sume budak2 mmg tak pandang!! ehehe..... dah biasa buat nugget ayam guna hampas soya resepi dr MADAM MyR Puan seri Yani md Nor ehehe..... ni tgh MALAS melampau niii kalau nak tgk g masuk MyR ya :D... Tapi kan kenapa air soya kita tak putih eak??? ke sbb kita ni MALAS nak kopek kulitnyer tu yg jd mcm tu???? anyone leh bgtau tak kenapa??? tenkiu!! eh eh eh..... siaran belum habis lagi tau jgn alih siaran ya :D...

Tiada ulasan: