Isnin, 13 Julai 2009

cuti2.... pattaya

Haaa...ni dah edit balik, ni gmbr waktu malam ehehe... cantik!!! ;-)


Gambar keseluruhan Hotel klu malam lagiilahh lip lap dgn lampu warna warni mmg cantik!!tp lupa nak masukkan nak edit balik malas!!! :D




Ni dr bawah dekat jer dgn jalan besar..





Pemandangan dr luar bilik, nmpk tak kat bwh tu pantai tiruan dgn pasirnyer mmg best!! swimming pool pun besor!!!



Salam kembali :-),



Sebelum tu, nak beritahu GAMBAR2 ORANG tak boleh nak dtayang atas sebab2 tertentu yg masuk akal ehehe.... jdnyer tayang jerlah gmbr hotel ya.. dmana tempat kita org sume berehat dan bermandi manda dgn sopannyer!! :D terperanjat memula dapat tahu ninja tu booking Hard Rock Hotel bunyi mcm ganas jer kan, TAPI mmg puas hati!!! kita org suke sbb bunyinyer je mcm ganassss mcm tuk org2 besor malangnyer jangkaan ku meleset belaka huhuhu..... hampir keseluruhan tetamu hotel berkeluarga!!!! bawak ank kecik!!! cam tak cayerr jerrr ehehe..dan lagi satu sbb kita org ambik package KID`s on Us, byk rogram percuma tuk budak2!! tu lah yg bestnyer pas tu kan kan kan dia punyer swimming pool mmg mesra budaklah bukan tu jerr ada gelungsor dgn pantai tiruan ada pasir jdnyer mmg TAK PAYAH turun laut yg sememnagnyer kotor!!!! best sgt!! dgn staffnyer yg mmg sukekan budak2 jdnyer rasa selesa pulak :-) tp ninja tu kata ni last kot sbb kat sana tak sesuwai lah nak jalan2 kat luar sbb byk bar2 dan tentunyer lah byk minah2 siam yg mentel menunggu tepi2 jalan utk dbawak balik sebagai HIDANGAN dia org hihihi..... jomlah layan gmbr yg tak seberapa ni ya :D... opppsss!! jgn tyukar siaran lagiiii sbb ada n3 lagi ekekeke.....

1 ulasan:

blogresipi berkata...

Kemain lagi bercuti yer Ika... patut la lama ghaib... ingat dah lopakan kawans2 kat sini... uhuk2... heheh...