Selasa, 21 Julai 2009

Keropok Lekor dpagi hari :D

KEROPOK LEKOR



Salam dpagi selasa hujan renyai2 tuu...

Haaa...teringin nak mkn keropok lekor atau basah niiiii tau!! kebetulan pulak g umah IJAN nmpk dia dah buat pas tu uamh KAK AYMY pulak huhuhu..mana boleh jadi mcm nii!!! kena buat jugak!!! tgk resepinyer pun senang jerrrr ni klu guna ikan fresh sure lagi sedap!!! sukeee sgt dpt gigitan pertama bila habis goreng keropok basah niii tadi :D cam kebulurb sgt jer kan bunyinyer :P, maklumlah klu setahun tak balik mesia setahun jgklah tak makan!! ehehe..pdhal boleh buat kita jerr Malas tak nak cuba :D resepi dr JIYA tak teropong pulak dia letak ke tak kat MyR sana, tp kita guna link umah ijan jer lah!! :D halal ya.. tenkiuu!!!! mmg sedap!! lembut jerrr.. tak de lah 100% sama dgn tgn pencipta keropok ni kan tp oklah setakat hilang rindu :D Resepi tengok SINI

3 ulasan:

Aymy With Love berkata...

hehee... kpok sudah siapp... akak nyer ader sket agi tak goreng... makan panas2 mmg cedapp...

hana berkata...

jadik la tuhh! ghuper dier cam akak punyer gak! uishhh ko menggoda tekak aku jah oiiii!!!

blogresipi berkata...

Cantek2 keropok lekor you neh Ika... kopok kite cam bengkak2 jer... heheh