Jumaat, 17 Julai 2009

Donut Keledek

DONUT KELEDEK



Salam dpagi jumaat yg indah dan tenang jerrr kat luar sana tu :-),

Humm....semalam g umah KAK CM nmpk donut keledek niii nmpk cam menarik, teringat satu masa dulu tgh tip top si DONUT KENTANG tuuuuuu... :D yg tu pun kita dah buat not bad lah puas hati, yg ni pun sama!!! sedap dan lembutt jerrrr cuma yg ni tak de guna telur jdnyer klu dah sejuk sure tak de bau2 ayam gitu ehehe.... resepi asal dr GERT kita ni ngendap jer umah si GERT ni pandai masak mcm2 !!! org cina melaysia tp masakan kita pun terrer cam ala2 CMG gitu ehehe.... eh?? apa daaaa melalut jom makan!!! sarapan donut lah pagi ni ya ;-) byk tu yg belen nak FROZEN kan.. fobia betul bila ada FROZEN2 niii ehehe... mak yung lah ni!! :P bak turun bawah tunggu bas sekolah sampai huhuhu..... ni resepinyer... DONUT KELEDEK tenkiu both of u!!!

4 ulasan:

hana berkata...

muekekekeke........ bak donut tuh seketui cepatttt!!! nak bf nihh!!

Chik Mi berkata...

ijahhhhh akak nak 3 ketoi,mak yung makan seketoi aje ,yg tak mak yung kena makan lebih hihihihi

Watierman berkata...

Salam Ika...comel nya..donut tu pose dalam paper cup...cute akak suka...tak kan kenyang dgn suka jer...bak 2 bijik...lebih sikit dari hana...Jom makan Pizza kat umah akak nak?

ijayuji berkata...

SALAM,

KAK HANA>>ambik seketuii p main jauh2!!! buat persedianan laling nak balik tuuuu jgn lupa tadah tgn tauuu!!! :P

KAK MIMI>>Ha ar!! mmg pun nak suh kak mimi menjadi lagi besar!! :D

KAK WATIE>>Secomel kita kan kan kan???? :P okiessss jap gi nak mkn pizza laks.. tq!!