Jumaat, 3 Julai 2009

Break sekejap utk BERJALAN!!!!! :D


glitter-graphics.com
UNTUK SUME ORG YG DTG SINI :-) MISS U OLLSSSSS!!!!


SALAM dptg jumaat yg terang dan indah,


Maaf ya, semalam tak leh nak masuk n3 dah kepenatan lahh mkn pun tak lalu dr semalam sampai ke hari ni makan buah2 jerr BUKAN diet ya :P tp tak de selera untuk diri sendiri jer lahh yg lain2 kena bg makan hihihi.... mulai esok sampai rabu thai ada public holiday tak tahu lah holiday apa kita ikut jerrr :D jdnyer ninja memngumumkan nak bawak kita org ank beranak jalan2 alaa...tak jauh jalan dekat jerr perjalanan 2 jam jdnyer tak yah nak buat2 bentou ke apa yahooooo!!!! hihihi.. kita org nak ke PATTAYA, dan akn berada dsana 4 hari mulai esok jdnyer harap maklum ya tuan umah tak de kat umah lah ni kiranyer hihihi... bukan main2 air tp nak cuci mata kot hihihi... kasi cerah.. dan harap maklum juga PATTAYA bukan ada laut yg bersih dia menyimpan laut yg tersgt kotornyer ekekeke tak sesuwai dbuat mandi manda :D, kat sana byk jgk tempat tuk budak2 tempat tuk org2 bujang lagiiiiiiiiiiiilah byknyer ehehe...

Untuk mesej2 yg dtinggalkan kat CBOX terima kasih byk2 sbb sudi nak melenguhkan jari2 masing2 menaip tuk bertanyakan ttg kita, org rumah sihat ya cuma tak de mood nak makan ehehe.. yg lain2 lagiiiiiiiiilah sihatnyer eheheh... jumpa lagi ya dhari tak leh nak kompemkan hari apa.. ada nak masuk n3 sepatutnyer hari ni tp penat lah nak rehat baju2 pun tak pack lagi.. nak ucapkan TERIMA KASIH pd seseorang yg baik hati, kita sukeeeeee sumenyerrrrr!! ;-) sehingga berjumpa lagi ya, happy weekend untuk sume org yg dtg singgah kat sini :-), insyaAllah akn bersiaran selepas penat hilang nanti :D...

2 ulasan:

Nor berkata...

salam ijah, cantik nyer lap lap kaler biru.. dah balik dr pattaya tu, jgn lupa dtg rumah akak ya, makan apa yg patut pastu bawak balik kad utk ika kat situ ya..

umi_e berkata...

selamat berehat ya ika :)

* kak e dah email tapi UNDELIVERED lah... cuba ika email kak e dulu ya - THANKS

adiajaafar@yahoo.co.uk